Descobreix It's Summer, It's Júlia. Regal de una Bossa Shopper per les teves compres. Inspira't AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PHYTO-LIP BALM
PHYTO-LIP BALM
PHYTO-LIP BALM
PHYTO-LIP BALM
PHYTO-LIP BALM
PHYTO-LIP BALM
PHYTO-LIP BALM

1 CLOUD
-19% T'ESTALVIES -9,70 €
51,50 € 41,80 €
41,80 € -19%
41,80 €
Bossa Shopper
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Bossa Shopper Regal d'una Bossa Shopper per compres de més de 140€ a Perfumeria Júlia Online (150€ en botigues físiques d’Andorra). Serveis no inclosos. Disponible fins al 31/07/2024 o fins a finalitzar existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,63€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Phyto-Lip Balm és un bàlsam labial repulpant de Sisley, ple de suavitat i hidratació, que hidrata els llavis brindant un efecte embellidor instantani i una sensació de confort duradora.

La seva textura fundent i sensorial es combina amb una fórmula de tractament que envolta els llavis amb una pel·lícula fina i allisadora per deixar els llavis més voluminosos i bonics.

- Immediatament, els llavis estan més radiants i visiblement allisats. Repulpats i hidratats, romanen nodrits durant tot el dia gràcies a la mantega de Karité i al complex Hydrobooster.

- Dia rere dia, aquest bàlsam enriquit amb extracte de Padina Pavonica i acetat de Vitamina E protegeix els llavis de les agressions externes.

Phyto-Lip Balm està disponible en versió transparent (1 CLOUD) o rosa vellutat (3 CRUSH) i també en un to rosa pal que reacciona al pH dels llavis donant-los un color a mida (2 PINK GLOW).

L'aplicació és fàcil i la intensitat és graduable, de suau a més intensa, adaptant-se a tots els tons de pell.

En el seu estoig de zebra or i blanc recarregable, Phyto-Lip Balm s'aplica i es torna a aplicar per cuidar els llavis i donar-los una brillantor setinada.

Com es recarrega? La recàrrega s'insereix a la base del tap Retirar la part superior de la barra de llavis tirant cap amunt i inserir la recàrrega.

EAN13
3473311706003
Quantitat
3 G
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Allisant
Hidratació
Suavitat
Principis Actius
Vitamina E
Acabat
Envellutat
Volum
Durada
Llarga Durada

Aplicar el bàlsam directament sobre els llavis, sol, abans duna barra de llavis com a base, o combinat amb un llapis per al to més fosc.

Complex Hydrobooster (Àcid Hialurònic i microesferes de Glucomanà de Konjac): satura immediatament la pell d'humitat i manté la hidratació de forma duradora, amb efectes repulpadors i allisants immediats.

Mantega de Karité: nodreix

Extracte de Padina pavonica: repulpa, hidrata

Acetat de Vitamina E: protegeix els llavis de l'estrès oxidatiu