Especial dia del pare amb -10% de descompte i regal per compra. Queden
D
H
M
S
Idees de regal
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HOMME FORCE SUPREME EYE SERUM
HOMME FORCE SUPREME EYE SERUM
HOMME FORCE SUPREME EYE SERUM
HOMME FORCE SUPREME EYE SERUM
HOMME FORCE SUPREME EYE SERUM

HOMME FORCE SUPREME EYE SERUM

15 ML 100 ml / 293.27€
43,99 €
43,99 € -0%
43,99 €
100 ml / 293.27€
WILD SOUL VELA
Aconsegueix un regal per al día del pare
WILD SOUL VELA Obsequi per compres superiors a 150€ en producte, emporta't de regal 1 vela edició especial Dia del Pare (model segons disponibilitat, i fins a esgotar existències).
Aconsegueix un descompte en les teves compres
*10% de descompte en comandes realitzades entre el 12 i el 19/03/2024. Aplicable a productes de línia masculina o unisex de perfumeria, cosmètica o capil·lar,
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Biotherm Homme Force Supreme Eye Serum. Reafirmant i antiarrugues per a la zona del contorn dels ulls, la més fina de la pell del rostre, de manera que es marca molt el pas de l'edat. Poques coses revelen tant l?estil de vida d?un home com els ulls.

Aquesta fórmula penetra a la pell en profunditat, amb una textura sèrum de ràpida absorció que combina 3 ingredients actius: Extracte d'Algues Blaves, Pro-Xylane i Life Plancton, amb propietats reafirmants per a un aspecte més jove. Les línies i les arrugues es difuminen a l'instant amb aquesta fórmula gràcies a la seva concentració suau. En 4 setmanes, les arrugues es redueixen, les ulleres es corregeixen i la zona de lull es descongestiona.

Biotherm Homme tracta amb prioritat els signes de l'envelliment a la zona de l'ull amb el nou Force Supreme Eye Architect Serum, que s'encarrega simultàniament d'allisar les arrugues, reduir les ulleres i descongestionar els ulls inflats. La mirada es torna a veure forta i jove.

EAN13
3605540936931
Quantitat
15 ML
Edat Recomanada
30-40 anys
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Bosses
Ulleres

Utilitzar cada matí i/o nit, o segons calgui. Utilitzeu l'aplicador de zamack fred per localitzar fàcilment i amb precisió la zona fràgil de l'ull i aplicar la quantitat adequada de fórmula. Fer massatges al producte per estimular la microcirculació.

Els biòlegs de Biotherm han desenvolupat una combinació d'actius sense precedents: Extracte d'Alga Blava regenerador de la pell + ProxylaneTM, la nostra poderosa molècula antienvelliment per enfortir la matriu de la dermis i reconstruir la pell des de l'interior.

3 Comments
No customer reviews for the moment.