Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SENSAI CP EXTRA INTENSIVE MASQUE 75ML
SENSAI CP EXTRA INTENSIVE MASQUE 75ML
SENSAI CP EXTRA INTENSIVE MASQUE 75ML
SENSAI CP EXTRA INTENSIVE MASQUE 75ML
SENSAI CP EXTRA INTENSIVE MASQUE 75ML

SENSAI CP EXTRA INTENSIVE MASQUE 75ML

75 ML 100 ml / 298.65€
-28% T'ESTALVIES -86,01 €
310,00 € 223,99 €
223,99 € -28%
223,99 €
100 ml / 298.65€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,36€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Mascareta de nit que renova, enforteix i ofereix resultats ràpids i duradors a la pell, ajudant a recuperar l'elasticitat perduda i aportant una infusió instantània de vitalitat. Tracta els signes de l' envelliment al temps que subministra energia a la pell per a una lluminositat i hidratació renovades. Gràcies a la seva fórmula exclusiva cobreix d'hidratació la pell i està visiblement més revitalitzada, jove i suau al tacte.

EAN13
4973167954133
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Elasticitat
Hidratació
Lluminositat
Regeneració
Revitalitzant
Textura
Crema
Format
Pot

Aplicar la quantitat apropiada sobretot el rostre com a últim pas del ritual de cura facial i deixar-la actuant tota la nit. També es pot utilitzar deixant-la actuar uns 3-5 minuts i retirar-la amb la Sponge Chief o amb aigua i procedir al ritual de la doble hidratació. Utilitzar de 2 a 3 vegades per setmana.

Extracte de Seda Koishimaru, Extracte CPX Vital Avançat, Ene-Activate Complex I/II, Activador Cel·lular i Nou de Macadamia

Aqua,  Phytosteryl Macadamiate,  Sorbitol,  Glycerin,  Dipropylene Glycol,  Squalane,  Behenyl Alcohol,  Simmondsia Chinensis Seed Oil,  Olea Europaea Fruit Oil,  Butylene Glycol,  Cetyl Palmitate,  Glyceryl Stearate,  Niacinamide,  Triisostearin,  Macadamia Ternifolia Seed Oil,  Isostearic Acid,  Hydrogenated Lecithin,  Parfum,  Aminobutyric Acid,  Carbomer,  Dipotassium Glycyrrhizate,  Methylserine,  Palmitic Acid,  Potassium Hydroxide,  Xanthan Gum,  Acetyl Glucosamine,  Disodium EDTA,  Dimethoxy Di-p-Cresol,  Hydrolyzed Silk,  Tocopherol,  Fucus Serratus Extract,  Nasturtium Officinale Extract,  Zostera Marina Extract,  Pyracantha Fortuneana Fruit Extract,  Persea Gratissima Fruit Extract,  Phenoxyethanol,  Potassium Sorbate,  Alpha-Isomethyl Ionone,  Benzyl Benzoate,  Citronellol,  Geraniol,  Hexyl Cinnamal,  Limonene,  Linalool