Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TOTAL EYE HYDRATE
TOTAL EYE HYDRATE
TOTAL EYE HYDRATE
TOTAL EYE HYDRATE
TOTAL EYE HYDRATE
TOTAL EYE HYDRATE
TOTAL EYE HYDRATE
20 ML 100 ml / 154.00€
-37% T'ESTALVIES -18,20 €
49,00 € 30,80 €
30,80 € -37%
30,80 €
100 ml / 154.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Total Eye Hydrate. El contorn dulls específic per a una major hidratació.

Una mascareta-bàlsam refrescant superhidratant per a una mirada fresca i revitalitzada en només 10 minuts. Amb la seva textura gel-crema i una fórmula refrescant, ajuda a reduir els signes de deshidratació i fatiga per aconseguir una mirada instantàniament més lluminosa. Conté Kalanchoe bio, per augmentar la capacitat de la pell de retenir la humitat, així com molsa irlandesa, que calma la pell i castanyer d'índies, que augmenta la lluminositat.

Beneficis:

Pell immediatament hidratada: les línies d'expressió de deshidratació s'alisen, i la pell és suau i confortable.

Pell visiblement alliberada dels signes de cansament: les ulleres semblen difuminades, i la mirada apareix alleugerida, fresca i descansada.

Resultats:

Després d'un mes: El 87% de les dones tenen la pell del contorn més hidratada*

*Test de satisfacció - 28 dies d'utilització - 104 dones.

EAN13
3666057012839
Quantitat
20 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Fatiga
Hidratació
Suavitat
Ulleres
Textura
Bàlsam
Format
Tub

Mètode d'aplicació:

1. Escalfar

Prendre una nou de la crema. Escalfar la barreja entre les mans per assolir la temperatura de fusió amb la pell i afavorir-ne l'eficàcia immediata.

3 segons

2. Aplicar

Posar les mans sobre el rostre i el coll per crear una sensació de benestar immediata i repartir-ne el tractament uniformement.

8 segons

3. Pressionar

Drenar per estimular la circulació, tornar la lluminositat a la pell i mantenir una cara ferma. 3 vegades a les galtes, 3 vegades al front, i 5 vegades al coll i l'escot.

INGREDIENTES*: AQUA/WATER/EAU. PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE. PROPANEDIOL. GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BUTYLENE GLYCOL. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. SORBITAN CAPRYLATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BORON NITRIDE. XYLITYLGLUCOSIDE. PHENOXYETHANOL. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. ANHYDROXYLITOL. ETHYLHEXYLGLYCERIN. CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT. SODIUM HYDROXIDE. XYLITOL. 1,2-HEXANEDIOL. ESCIN. PARFUM/FRAGRANCE. CHONDRUS CRISPUS EXTRACT. DISODIUM EDTA. BIOSACCHARIDE GUM-4. GLUCOSE. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. CITRIC ACID. SODIUM BENZOATE. PHENETHYL ALCOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. POTASSIUM SORBATE. CI 42090/BLUE 1. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN [V3931A]

* Ten en cuenta que nuestras fórmulas pueden cambiar o variar. Para conocer la lista de ingredientes actualizada, por favor consulta el pack o envase del producto.