Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LA CRÉME
LA CRÉME
LA CRÉME
LA CRÉME
LA CRÉME
LA CRÉME
LA CRÉME
30 ML 100 ml / 2,159.83€
647,95 €
647,95 €
647,95 €
100 ml / 2,159.83€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 8,49€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una crema de nit intensiva dissenyada per amplificar Skin Intelligence, per activar la seva font de profunda vitalitat i lluminositat.

Amb una alta concentració d'il·luminador potenciador de la pell, La Crème s'enfoca al potencial innat de la pell per a l'autoregeneració.

En despertar, la pell se sentirà rejovenida, increïblement suau i ferma.

L'ús continu revela una capacitat notable de recuperació i densitat juvenil.

Beneficis Claus i Tecnologia:

RESULTATS EXQUISITS

・ La fórmula de crema untuosa ofereix un potent ingredient 'còctel' que nodreix la pell amb un efecte hidratant de 24 hores

・ La pell se sent rejovenida amb una densitat juvenil, suavitat i fermesa, alhora que mostra una millora en l'aparició d'arrugues.

・ Produeix una brillantor i claredat acabades de descobrir, per a una pell que sembla ple d'energia i lluminositat.

・ Imbueix la pell amb notable resistència

・ Amb l'ús continu, ajuda a mantenir la bellesa juvenil de la pell

TECNOLOGIA INTEL·LIGENT I INGREDIENTS

・ Basat en la investigació dels mecanismes nocturns de la pell, La Crème incorpora tecnologia innovadora que s'enfoca al potencial innat de la pell per a l'autoregeneració, renovant una sensació de fermesa i resiliència l'endemà.

・ Conté extracte de CeraFerment, un ingredient biològic que ajuda a millorar la renovació natural de la pell per mantenir el seu aspecte flexible i juvenil.

・ Amb una infusió de més de 60 ingredients seleccionats metòdicament, magistralment formulats pels científics dedicats de Clé de Peau Beauté, mantenint una textura exquisidament còmoda.

・ Conté Retinol ACE i l'ingredient abrillantador actiu 4MSK (4-metoxisalicilat de potassi), que inhibeix la producció excessiva de melanina i ajuda a prevenir les taques fosques

Basat en dècades de recerca, Clé de Peau Beauté desbloqueja el poder de Skin Intelligence, la capacitat innata de la pell per distingir entre estímuls bons i dolents per aconseguir i mantenir la condició més ideal.

A partir d'aquest coneixement i utilitzant tecnologia puntera, el nostre ingredient exclusiu, Skin-Empowering Illuminator, va ser desenvolupat per millorar la capacitat intuïtiva de la pell per reparar-se i defensar-se.

La Crème s'enriqueix amb una alta concentració d'il·luminador potenciador de la pell, alliberant una resplendor que evoluciona amb l'ús continu per a la brillantor més radiant i juvenil.

EAN13
729238159389
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Lluminositat
Reparació
Suavitat
Textura
Crema
Format
Pot

En completar el tractament de cura de la pell durant la nit, apliqui la quantitat recomanada de crema (de la mida d'una perla) sobre l'espàtula que l'acompanya i apliqui sobre la pell.

  Premeu els palmells contra les galtes i aixequi de la barbeta a la templa.

Repeteix tres vegades.