Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE
ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE
ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE
ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE

ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE

90 ML 100 ml / 169.44€
-28% T'ESTALVIES -58,50 €
211,00 € 152,50 €
152,50 € -28%
152,50 €
100 ml / 169.44€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,29€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Mousse de tractament antienvelliment única i exclusiva amb tecnologia de microburbuixes carbonatades que millora les condicions de la pell. La innovadora tecnologia de microburbuixes estimula la microcirculació, millora l'aportació de nutrients i oxigena la pell.

Els ingredients de l'extracte de Koishimaru Silk RoyalTM calmen la pell sensible disminuint la irritació, aporten lluminositat, milloren l'elasticitat i uniformitat de la tessitura per a una pell plena d'energia assolint així un aspecte jove. La seva fórmula d'escuma única i sedosa calma i rejoveneix la pell deixant-la radiant, amb menys línies d'expressió i suau com la seda.

Més que mai, la pell està preparada per rebre la nutrició del tractament posterior

EAN13
4973167323618
Quantitat
90 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Elasticitat
Fermesa
Lluminositat
Revitalitzant
Taques
Uniformitat
Textura
Mousse

Usar matí i nit després de la neteja facial. 

1) Mantenir en posició vertical cap amunt el contenidor i posar la quantitat adequada (aprox. 3 cm diàmetre) a la palma de la mà, sense agitar l'envàs abans d'usar.

2) Aplicar en 5 punts del rostre (musclos, front, barbeta i nas).   

3) Estendre suaument i lentament per tot el rostre i deixar penetrar les microburbuixes.  

Koishimaru Silk Royal™ y microburburjas carbonatadas.

Aqua, Dipropylene Glycol, Diglycerin, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Carbon Dioxide, Neopentyl Glycol Dicaprate, Propanediol, Lauryl Methacrylate/Sodium Methacrylate Crosspolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Potassium Phosphate, Alcohol, Dipotassium Glycyrrhizate, Isostearyl Glyceryl Ether, Parfum, Sodium Laureth-4 Phosphate, Acetyl Glucosamine, Disodium EDTA, Menthoxypropanediol, Butylene Glycol, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Oenothera Biennis Seed Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 19140