El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ABSOLUTE SILK CLEANSING MILK
ABSOLUTE SILK CLEANSING MILK

ABSOLUTE SILK CLEANSING MILK

150 ML 100 ml / 51.33€
-20% T'ESTALVIES -19,01 €
96,00 € 76,99 €
76,99 € -20%
76,99 €
100 ml / 51.33€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,15€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquesta sedosa llet netejadora sʻestén amb la suau delicadesa dʻun vel de seda.

Gràcies a la seva exquisida composició, elimina suaument el maquillatge i les impureses greixoses, deixant la pell perfectament neta i sense residus oliosos.

Amb aquesta llet netejadora, podràs gaudir de la teva rutina de neteja com un moment de benestar gràcies al potent efecte d'hidratació i confort, evitant que la teva pell se senti resseca durant 4 hores després de retirar el producte.

Enriquida amb Koishimaru Silk Royal™ i una barreja d´olis emol·lients d´origen vegetal, preserva la capa més externa de la pell deixant-la suau, elàstica i lluminosa.

Proporciona una sensació nutritiva i constitueix el començament ideal d'una experiència de cura de la pell.

El 98% d'usuaris descriuen una pell hidratada i suau després d'un ús

El 96% de les usuàries declara que elimina el maquillatge sense fricció

Prova d'ús a casa a Alemanya i Espanya al setembre-octubre (N=53, 2 setmanes)

Sensai és una marca conscienciada amb la sostenibilitat mediambiental, per això, l'envàs d'aquest producte està elaborat amb material PET reciclat, i la seva formulació conté ingredients procedents d'explotacions sostenibles i orientades al reciclatge, com ara el full de perill a Koishimaru Silk Royal™.

EAN13
4973167074831
Quantitat
150 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Imperfeccions
Nutrició
Suavitat

Aplica la quantitat apropiada a la mà o en un cotó i estén suaument sobre tot el rostre.

Quan s'hagi barrejat bé amb el maquillatge i altres impureses, retireu-ho amb la Sponge Chief o un disc de cotó.

Aplica'l com a pas 1 de la teva rutina de neteja, combinat amb Micro Mousse Wash com a pas 2.

Gaudeix d´un ritual de Doble Neteja que combina plaer i efectivitat per portar la teva experiència de Koishimaru Silk a nivells sense precedents. Silk a nivells sense precedents.

Aqua,Glycerin,Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Triethylhexanoin, Ethylhexyl Palmitate, Sorbitan Stearate, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Squalane, Stearic Acid, Phenoxyethanol

Behenyl Alcohol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 60, Sodium Stearoyl Glutamate, Sucrose Cocoate, Carbomer, Parfum, Alcohol, Chlorphenesin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Potassium Hydroxide, Acetyl Glucosamine

Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydrolyzed Silk, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Citronellol, Oenothera Biennis Seed Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract

Tocopherol