El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ABSOLUTE SILK CREAM 40ML
ABSOLUTE SILK CREAM 40ML
ABSOLUTE SILK CREAM 40ML
ABSOLUTE SILK CREAM 40ML

ABSOLUTE SILK CREAM 40ML

40 ML 100 ml / 360.00€
-28% T'ESTALVIES -56,00 €
200,00 € 144,00 €
144,00 € {* -28%*}
144,00 €
100 ml / 360.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,16€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Crema d' una textura rica i ètnia que regenera la pell en profunditat i l' envolta en un vel sedàs per reposar-la dels signes d' envelliment. Fórmula de textura fresca i alhora enriquida que es fon ràpidament amb la pell, mimant-la amb el poder de la llegendària seda. Deixa la teva pell rejovenida, suau i radiant amb menys línies d'expressió. 

Els ingredients de l'extracte de Koishimaru Silk RoyalTM, infonen a la pell els poders divins de la Seda Koishimaru, per prevenir-la de les rovellons, calmar-la i alliberar una aparença uniforme, suau i lluminosa. Pell increïblement hidratada i nodrida deixant un vel de pura seda a la pell.

EAN13
4973167383643
Quantitat
40 ML
Tipus de Pell
Normal
Seca
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Lluminositat
Taques
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Pot

Aplicar matí i nit, després d' haver preparat la pell amb MICRO MOUSSE TREATMENT.

Koishimaru Silk Royal

 Aqua,  Glycerin,  Butylene Glycol,  Methyl Trimethicone,  Squalane,  Diglycerin,  Behenyl Alcohol,  Isostearyl Isostearate,  PEG-75,  Glyceryl Stearate,  Maltitol,  Sodium Stearoyl Glutamate,  Stearic Acid,  Dimethicone,  Cera Alba,  Sorbitan Isostearate,  Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate,  Cholesterol,  Parfum,  Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,  Potassium Hydroxide,  Alcohol,  Isohexadecane,  Carbomer,  Dipotassium Glycyrrhizate,  Xanthan Gum,  Acetyl Glucosamine,  Disodium EDTA,  Polysorbate 80,  Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,  Eugenia Caryophyllus Flower Extract,  Hydrolyzed Silk,  Oenothera Biennis Seed Extract,  Tocopherol,  Perilla Ocymoides Leaf Extract,  Phenoxyethanol,  Chlorphenesin,  Alpha-Isomethyl Ionone,  Benzyl Salicylate,  Citronellol,  Hydroxycitronellal,  Linalool,  CI 47005