Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
INTENSIVE FORTIFYING CREAM 50GR
INTENSIVE FORTIFYING CREAM 50GR
INTENSIVE FORTIFYING CREAM 50GR
INTENSIVE FORTIFYING CREAM 50GR
INTENSIVE FORTIFYING CREAM 50GR

INTENSIVE FORTIFYING CREAM 50GR

50 G 100 g / 275.00€
137,50 €
137,50 €
137,50 €
100 g / 275.00€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,06€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una crema nocturna per augmentar la intel·ligència de la pell, per activar la seva font de profunda vitalitat i lluminositat. La humitat intensament rica ajuda a enfortir i revitalitzar la pell per a una notable resistència i una brillantor juvenil a l'alba.

Beneficis Claus i Tecnologia:

Basat en dècades de recerca, Clé de Peau Beauté desbloqueja el poder de la Skin Intelligence, la capacitat innata de la pell per distingir entre estímuls bons i dolents, per aconseguir i mantenir la condició ideal. Partint d´aquest coneixement i utilitzant tecnologia d´avantguarda, el nostre ingredient exclusiu, Skin-Empowering Illuminator, va ser especialment desenvolupat per millorar la capacitat intuïtiva de la pell per reparar-se i defensar-se, per obtenir l´aspecte més radiant i juvenil.

RESULTATS EXQUISITS

Nodreix intensament la pell amb una rica hidratació durant tota la nit per a una pell òptima, radiant i d'aspecte juvenil a l'alba.

Ajuda a enfortir la fermesa i la resistència de la pell des de linterior, reduint les arrugues visibles per a una aparença suau, ferma i flexible.

Alleugereix la pèrdua d'hidratació i el dany diari de la pell per la sequedat i els raigs UV.

Amb ús continu, ajuda a activar i mantenir la vitalitat de la pell i potencia la seva capacitat d'evolucionar en lluminositat dia a dia.

TECNOLOGIA INTEL·LIGENT I INGREDIENTS

Adoptant ciència d'avantguarda per regular els ritmes nocturns de la pell, aquesta crema ajuda a millorar la capacitat de la pell per extreure hidratació de l'interior i enfortir els poders regeneratius.

Conté extracte d'arrel d'Ononis Spinosa i extracte d'Abelmoschus Esculentus, que es dirigeixen intensament a col·làgens i proteïnes específics que són crítics per a la pell.

* dades in vitro

Utilitzant tecnologia avançada, aquesta crema està formulada per ajudar a disminuir l'avenç del dany diari per raigs UV durant la nit.

Formulat amb l'ingredient intensiu de brillantor, 4MSK (4-metoxisalicilat de potassi), la translucidesa de la pell reviu i aporta una lluminositat vibrant a la cara.

EXPERIÈNCIA SENSORIAL

Aquesta textura rica i hidratada, ideal per a ús nocturn, s'absorbeix instantàniament a la pell i la mima durant la nit.

La fragància subtil i elegant d'orquídies i roses naturals t'embolica amb la seva delicada aroma.

Dermatològicament Testat.

No Comedogènic

EAN13
729238154032
Quantitat
50 G
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Textura
Crema
Format
Pot

Aplicar a la cara cada nit, seguint l'ús de Clé de Peau Beauté Hydro-Softening Lotion o Hydro-Clarifying Lotion.

Amb l'espàtula, aixequi la quantitat recomanada de crema (de la mida de dues perles*) sobre la punta del dit.

Alliseu suaument sobre la pell.

* La quantitat recomanada, una vegada al dia, dura aproximadament 83 dies.