Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FIRMING SERUM SUPREME 40ML
FIRMING SERUM SUPREME 40ML
FIRMING SERUM SUPREME 40ML
FIRMING SERUM SUPREME 40ML
FIRMING SERUM SUPREME 40ML
FIRMING SERUM SUPREME 40ML
40 ML 100 ml / 707.48€
282,99 €
282,99 €
282,99 €
100 ml / 707.48€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Visiblement reafirma, aixeca i tensa la pell des de tots els angles amb la nova i revolucionària tecnologia 4D-Boosting

Un sèrum reafirmant 4D * desenvolupat a través duna investigació científica sobre les característiques de la pell ferma.

Inspirada en estudis sobre la densitat de la pell i reconeixent que el to és clau per a una aparença juvenil, aquesta formulació ajuda a transformar l'aparença de la pell. Aquest sèrum especial promou una aparença suau i contornejada i aborda els factors que causen la pèrdua de to.

El primer d'aquest tipus, aquest sèrum reafirmant especial crea una sensació de volum des de dins** mentre apunta a la superfície de la pell per millorar la fermesa notable. Després de la primera aplicació, podeu veure i sentir la diferència.

* 4D (quatre dimensions) significa una nova dimensió més enllà de 3D (tridimensional) que permet una aparença clarament definida i esculpida a través del condicionament de la superfície de la pell per a la realització de la fermesa visible.

**Estrat córneo

Beneficis Claus i Tecnologia:

"Conté Illuminating Complex EX, una combinació especial dʻingredients hidratants i retexturitzants que normalitza la comunicació dins de la pell basada en la teoria intuïtiva de la pell *** i treballa per reduir lʻaparició de danys causats per lʻestrès ambiental. Característiques 4D * - Tecnologia de reforç per donar a la pell una aparença més tonificada i reduir l'aparença de inflor, flacciditat, línies d'expressió i altres signes visibles d'envelliment que poden contribuir a una pèrdua de definició facial.

Proporciona una estratègia de bellesa d'avantguarda que millora les condicions per a la producció natural de col·lagen de la pell i promou l'aparença de fermesa mitjançant una característica especial de millora òptica. Formulat amb Glow Fortifier RX. ***

Dóna a la pell una aparença ferma, translúcida i uniforme i inspira sensacions de bellesa en reduir els porus visibles i les línies fines que li resten un aspecte juvenil.

Comprimeix la pell i ajuda a protegir la resistència, fomentant un contorn facial més definit i recolzant el poder natural de la pell per desafiar els efectes visibles de la gravetat. Compatible amb el sistema V-Force.

S'aplica amb una textura deliciosament sedosa, rica i hidratada que se sintetitza amb la pell i ofereix un tractament de bellesa innovador i luxós directament a les àrees d'interès.

Proporciona contorns de tons notablement suaus a l'instant sense cap sensació incòmoda d'opressió.

Se centra als efectes dels agressors ambientals, inclosa la contaminació de l'aire.

Redueix els signes visibles de danys atribuïts a l'estrès de la sequedat.

Desenvolupat per l'extracte de llavors Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen per ajudar a reafirmar la pell i promoure més flexibilitat. ***

Formulat amb extracte d'arrel de regalèssia, un ingredient que s'ha demostrat que ajuda a mantenir la fermesa de la pell en un estudi de recerca de més de 10 anys realitzat per científics de Clé de Peau Beauté. ***

Conté extracte de gerds per proporcionar beneficis fortificants a la pell i ajudar a protegir contra la pèrdua de contorns facials ben definits. ***

Formulat amb un ingredient exclusiu de Clé de Peau Beauté, Cellular IC Normalizer que millora les condicions per al funcionament òptim del sistema de canals d'ions cel·lulars. ***

Formulat amb una fragància fresca i elegant de rosa natural i orquídies que milloren encara més el luxe d'aquest tractament.

* 4D (quatre dimensions) significa una nova dimensió més enllà de 3D (tridimensional) que permet una aparença clarament definida i esculpida a través del condicionament de la superfície de la pell per a la realització de la fermesa visible.

**Estrat córneo

*** prova in vitro

Dermatològicament Testat. No Comedogènic

EAN13
729238143500
Quantitat
40 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Protecció
Uniformitat
Textura
Fluida
Format
Dosificador

Utilitza matí i tarda, després d'equilibrar la pell.

Premeu el dispensador dues vegades per alliberar sèrum al palmell de la mà i apliqui suaument sobre la cara.

Premeu els polzes contra la barbeta i feu lliscar cap amunt al llarg de la línia de la mandíbula fins a les orelles.

Repeteix tres vegades.

Usant les dues mans, preneu la barbeta entre el polze i els tres dits i feu lliscar els dits cap amunt al llarg de la línia de la mandíbula fins a les orelles.

Repeteix tres vegades.