Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CALMING SERUM 30ML
CALMING SERUM 30ML
CALMING SERUM 30ML
CALMING SERUM 30ML
30 ML 100 ml / 666.63€
199,99 €
199,99 €
199,99 €
100 ml / 666.63€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Enriquit amb un complex actiu a base de plantes de Cardiospermum, Echium i Girasol, el SÈRUM CALMANT de la Dra. Barbara Sturm calma i reequilibra la pell irritada.

La verdolaga, una font d'energia antienvelliment, ajuda a calmar la pell i reduir els signes visibles d'irritació.

És perfecte per calmar el cutis després de l'exposició al sol, l'afaitada, la pèrdua de son, el jet lag, l'aire condicionat o la contaminació ambiental. Si s'utilitza de forma prolongada, aquest sèrum reforça les defenses naturals de la pell minimitzant-ne la reacció de sensibilització.

EAN13
4015165337621
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Sensible
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Anti Pol.lució
Calmant
Protecció
Textura
Fluida
Format
Comptagotes
Flascó

Després de la neteja, aplicar a la cara. Esperar que el sèrum s'absorbeixi abans d'aplicar la CREMA FACIAL de la Dra. Barbara Sturm. Per reduir la sensibilitat de la pell, utilitzar regularment al matí i/oa la nit.

Aqua/Water/Eau, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Octyldodecanol, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Glyceryl Stearate, Panthenol, Echium Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Biosaccharide Gum-1, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Carbomer, Sodium Lauroyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Pantolactone, Tocopherol, Citric Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol.