Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DARKER SKIN T.FOAM CLEANSER 150ML
DARKER SKIN T.FOAM CLEANSER 150ML
DARKER SKIN T.FOAM CLEANSER 150ML

DARKER SKIN T.FOAM CLEANSER 150ML

150 ML 100 ml / 40.27€
60,40 €
60,40 €
60,40 €
100 ml / 40.27€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,91€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La neteja suau però profunda és un pas essencial en la rutina de cura de la pell per eliminar el maquillatge, la contaminació o altres impureses, de manera que la pell pugui absorbir els ingredients actius i mantenir-se hidratada.

Aquesta suau escuma netejadora està formulada per satisfer les necessitats precises dels tons de pell més foscos, ja que neteja la pell en profunditat sense alterar el delicat equilibri del pH ni la funció de barrera natural de la pell.

L'àcid salicílic suavitza la pell morta i absorbeix l'excés de sèu, cosa que dóna com a resultat un cutis més uniforme i equilibrat. La verdolaga, un antienvelliment potent, redueix els signes visibles d'irritació.

EAN13
4015165407768
Quantitat
150 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Imperfeccions
Porus
Purificant
Suavitat
Uniformitat
Textura
Escuma
Format
Dosificador

Agitar bé abans de fer servir. Humitegeu les vostres mans i apliqueu dues dosis d'escuma al palmell de la mà i esteneu-les pel rostre amb moviments circulars. Esbandiu amb abundant aigua tèbia.

Aqua/Water/Eau, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Panthenol, Urea, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Glycerin, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Pantolactone, Propylene Glycol, Phenoxyethanol.