El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DARKER SKIN TONES FACE CREAM 50ML
DARKER SKIN TONES FACE CREAM 50ML
DARKER SKIN TONES FACE CREAM 50ML

DARKER SKIN TONES FACE CREAM 50ML

50 ML 100 ml / 331.00€
165,50 €
165,50 €
165,50 €
100 ml / 331.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquesta CREMA FACIAL PER A TONS DE PELL MÉS FOSCOS, de ràpida absorció, s'ha adaptat a les necessitats precises de salut de la pell dels tons més foscos amb pell normal, mixta o greixosa.

Els extractes de magnòlia i escorça d'Enantia Chlorantha (fusta blanca africana) afinen els porus, redueixen el sèu i proporcionen una hidratació intensa.

El Lumicol, procedent de les microalgues, unifica el to de la pell i li confereix una brillantor fresca i uniforme. La verdolaga, un potent antienvelliment, redueix els signes visibles de la irritació.

L'ingredient actiu Telovitin, basat en la investigació guanyadora del premi Nobel, confereix beneficis addicionals contra l'envelliment i reforça la funció i la salut de la pell.

EAN13
4015165340331
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Normal
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Hidratació
Porus
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Pot

Utilitzar al matí i/oa la nit, després d'utilitzar el NETEJADOR D'ESCUMSOSITAT DE PELLES FOSCES o el NETEJADOR D'ENZIM DE PELLS FOSCES. Aplicar suaument a la cara, coll i escot, així com a la delicada zona del contorn d'ulls.

Aqua/Water/Eau, Glyceryl Stearate Citrate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cocoglycerides, Decyl Oleate, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Coco-Caprylate, Squalane, Tocopheryl Acetate, Maris Aqua/Sea Water/Eau De Mer, Panthenol, Enantia Chlorantha Bark Extract, Sodium Lactate, Sodium PCA, Allantoin, Teprenone, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Algae Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Fructose, Glycine, Tocopherol, Inositol, Lactic Acid, Niacinamide, Urea, Oleanolic Acid, Ascorbic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Carbomer, Maltodextrin, Xanthan Gum, Lecithin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Alcohol, Pantolactone, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.