Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CLEANSER 150ML
CLEANSER 150ML
CLEANSER 150ML
CLEANSER 150ML
150 ML 100 ml / 40.27€
60,40 €
60,40 €
60,40 €
100 ml / 40.27€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,91€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La neteja a fons és un pas essencial duna rutina de cura de la pell eficaç. Sense ella, les impureses s'allotgen sobre la pell, i els ingredients actius de la cura de la pell no poden ser absorbits o utilitzats de forma òptima per la pell. Aquesta suau escuma netejadora elimina el maquillatge i altres impureses i prepara la pell per a la crema hidratant o el sèrum, sense alterar el delicat equilibri del pH ni la funció de barrera de la pell. Conté ingredients funcionals naturals, la verdolaga calma, suavitza i hidrata, mentre que l'àloe veu ajuda a reparar i rejovenir la pell.

EAN13
4015165401681
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Hidratació
Imperfeccions
Purificant
Reparació
Suavitat
Textura
Escuma
Principis Actius
Áloe Vera

Agitar abans de fer servir. Apliqueu una mica d'escuma a la mà i esteneu-la pel rostre amb moviments circulars. A continuació, aclariu amb abundant aigua tèbia.

Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Urea, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Salicylic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Tocopherol, Pantolactone, Sodium Benzoate.