Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BRIGHTENING SERUM 30ML
BRIGHTENING SERUM 30ML
BRIGHTENING SERUM 30ML
BRIGHTENING SERUM 30ML
30 ML 100 ml / 933.30€
279,99 €
279,99 €
279,99 €
100 ml / 933.30€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,20€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El SÈRUM IL·LUMINADOR proporciona a la pell una brillantor instantània i redueix el to desigual de la pell. Un extracte especial de brots de créixens ajuda a il·luminar la pell, l'extracte de ginseng afavoreix la protecció de la pell contra els radicals lliures i l'estrès ambiental i l'àcid hialurònic hidrata fonamentalment la pell i reposa les reserves d'humitat. L'alantoïna afegeix un efecte suavitzant i calmant. El sèrum afina el to i la textura de la pell gràcies als ingredients naturals que la il·luminen.

EAN13
4015165337690
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Uniformitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Ginseng
Àcid Hialurònic
Format
Comptagotes

Aboqui una pipeta del sèrum al palmell de la mà i apliqui'l sobre el rostre. Apliqueu-ho suaument a la pell. Seguiu amb la crema hidratant. Nota: Al matí, utilitzeu també una crema amb protecció SPF, com SUN DROPS SPF 50 de la Dra. Barbara Sturm, per ajudar a prevenir la formació de taques fosques. Aneu amb compte de no sobreexposar-vos als nocius raigs del sol.

Aqua/Water/Eau, Methylsilanol Mannuronate, Glycerin, Methylpropanediol, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Silica, Butylene Glycol, Dimethylimidazolidinone Rice Starch, Panthenol, Allantoin, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Hyaluronate, Alteromonas Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Pantolactone, Lepidium Sativum Sprout Extract, Soy Isoflavones, Phenoxyethanol, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Lecithin, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Sorbic Acid, Citric Acid, Iron Oxides (CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891).