Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GLOW DROPS 30ML
GLOW DROPS 30ML
GLOW DROPS 30ML
GLOW DROPS 30ML
30 ML 100 ml / 466.63€
139,99 €
139,99 €
139,99 €
100 ml / 466.63€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,10€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

GLOW DROPS revitalitza la pell cansada i apagada i li torna la lluminositat, deixant-li un #SturmGlow natural i saludable sempre que ho necessiti. L'arrel de Polygonum Bistorta és un potent ingredient antienvelliment que optimitza el to de la pell, mentre que l'extracte de rosa silvestre afina els porus donant a la pell un aspecte més uniforme. La verdolaga, la química de la qual compta amb alts nivells de vitamines i àcids grassos Omega 3, redueix els signes visibles d'irritació. A més, la fórmula patentada pel Dr. Sturm de molècules d'àcid hialurònic d'alt i baix pes, fixa la humitat i reposa els nivells moleculars interns, proporcionant un efecte hidratant i emplenador, alhora que afavoreix la funció de barrera natural de la pell . Els pigments òptics proporcionen una brillantor instantània a la pell.

EAN13
4015165337683
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Hidratació
Lluminositat
Porus
Revitalitzant
Uniformitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Comptagotes

Posar una pipeta al palmell de la mà i aplicar sobre el rostre, el contorn dels ulls i el coll, donant suaus copets. Aplica'l després de la teva crema hidratant per obtenir una brillantor lluminosa des de dins, sobre el maquillatge o combina'l amb el teu producte de cura de la pell preferit.

Aqua/Water/Eau, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Polygonum Bistorta Root Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Biosaccharide Gum-1, Rosa Canina Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Carbomer, Sodium Lauroyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Mica, Hexylene Glycol, Sodium Hydroxide, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Synthetic Fluorphlogopite, Pantolactone, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Alumina, Tin Oxide, Iron Oxides (CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891).