Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPER ANTI-AGING HAND CREAM 50ML
SUPER ANTI-AGING HAND CREAM 50ML

SUPER ANTI-AGING HAND CREAM 50ML

50 ML 100 ml / 120.80€
60,40 €
60,40 €
60,40 €
100 ml / 120.80€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,91€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La Dra. Barbara Sturm ha formulat la seva CREMA DE MANS SUPER ANTI-EDAT al voltant d'una potent ciència d'ingredients antienvelliment per protegir la pell més treballadora del cos. Aquesta crema de textura rica s'absorbeix ràpidament, millora l'elasticitat i evita que les mans es ressequin, deixant-les suaus, flexibles i intensament hidratades. L'extracte de flor de margarida combat les taques de l'edat, mentre que l'àcid hialurònic, el mangostan i el codony tenen un efecte emplenador que redueix els signes visibles de l'envelliment a les mans. L'Aloe Vera i la Higo Chumbo proporcionen una hidratació duradora, i un complex antioxidant especial afavoreix el procés natural de retenció de lípids a la pell, donant com a resultat unes mans més suaus i fermes.

EAN13
4260521261038
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Elasticitat
Hidratació
Suavitat
Taques
Textura
Crema
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Áloe Vera
Format
Tub

Aplicar la CREMA DE MANS SUPER ANTI-EDAT segons calgui, per a una pell sana i hidratada. Per a les mans extremadament seques, la crema pot utilitzar-se com a màscara de mans nutritiva una o dues vegades per setmana. Per a la màscara de mans, apliqui la crema generosament sobre les mans netes i deixeu-la actuar durant aproximadament 20 minuts. Utilitzeu guants per intensificar l'efecte. Fer massatges al producte restant a la pell o retirar-lo amb un mocador de paper.

Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate Citrate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Lactobacillus/ Portulaca Oleracea Ferment Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Garcinia Mangostana Peel Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, Ceramide Np, Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Ceramide Ap, Phytosphingosine, Ceramide Eop, Biosaccharide Gum-1, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Xanthan Gum, Alcohol Denat., Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Phenethyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Cholesterol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pantolactone, Maltodextrin, Citric Acid.