Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DARKER SKIN TONES HYALURONIC SERUM 30ML
DARKER SKIN TONES HYALURONIC SERUM 30ML
DARKER SKIN TONES HYALURONIC SERUM 30ML
DARKER SKIN TONES HYALURONIC SERUM 30ML

DARKER SKIN TONES HYALURONIC SERUM 30ML

30 ML 100 ml / 949.97€
284,99 €
284,99 €
284,99 €
100 ml / 949.97€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest sèrum HIALURÒNIC PER A TONS DE PELL MÉS FOSCOS, de ràpida absorció, ha estat formulat per satisfer les necessitats precises de salut de la pell dels tons més foscos. Amb una barreja altament concentrada de molècules hialuroniques d'alt i baix pes molecular, proporciona una hidratació instantània, afavoreix la funció de barrera natural de la pell i ajuda a reduir l'aspecte de les línies d'expressió.

L'ingredient antienvelliment verdolaga de la Dra. Barbara Sturm redueix els signes visibles d'irritació.

Quan es combina amb la barreja propietària de la Dra. Barbara Sturm d'Àcid Hialurònic i Lumicol, afegeix lluminositat donant com a resultat un to de pell més suau i uniforme. Proporciona un efecte instantani, actuant com un estímul superhidratant que deixa el cutis sa i brillant.

EAN13
4015165342311
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Uniformitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Hialurònic

Dispensar una pipeta completa al palmell de la mà i aplicar-la per tota la cara donant suaus copets. Un cop absorbit el sèrum, aplicar la CREMA FACIAL TONS DE PELL MÉS FOSCA. Adequada per a tot tipus de pells.

Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Glycerin, Maris Aqua/Sea Water/Eau De Mer, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Algae Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Citric Acid.