El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET INHIBIT COLLECTION
SET INHIBIT COLLECTION
172,50 €
172,50 €
172,50 €
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,59€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El duet més eficaç per a la piel d'ulls i coll.

Aquest Nadal regala la teva pell o la dels teus éssers estimats l'eficàcia d'Inhibit Collection. Confia en nosaltres, lèxit està assegurat amb aquest set que ofereix uns resultats sense precedents. Aquest és el regal que tots desitgem rebre!

Aquest duet d'innovadors productes d'Inhibit Collection ajuda a reduir les arrugues i altres signes de l'edat que apareixen a la delicada pell del coll i al contorn dels ulls. La parella vanguardista que necessites per aconseguir una piel més llisa i llisa.

Si experimentes el poder d'Inhibit Tensolift Neck Cream ja no podràs prescindir d'aquesta crema de coll; la seva fórmula reafirmant, emplenadora i intensament nutritiva t'enamorarà. El seu complement ideal és Inhibit Retinol Eye Lift, un contorn d'ulls que ajuda a relaxar les línies d'expressió, il·lumina i reafirma la pell per revelar una mirada plena de vida.

Innovació antiarrugues al servei de la teva pell, ajuda a difuminar l'aparença d'arrugues i línies, contribueix a potenciar la fermesa de la piel i revela una piel més llisa i suau.

PER QUÈ SÓN TAN EFICAÇOS?

Tots dos productes contenen niacinamida, un ingredient clau per potenciar la lluminositat de la piel.

Inhibit Tensolift Neck Cream inclou doble àcid hialurònic, que ajuda a retenir la hidratació per revelar una piel més llisa i flexible. També BioMimetic Complex, que contribueix a aconseguir una aparença rejovenida; i extracte de xiitakejunto acol·lagen hidrolitzatper ajudar a millorar el to de la piel i l'aparença de fermesa.

Inhibit Retinol Eye Lift està formulat amb l'avançat Octamioxyl-6 Advanced, que ajuda a relaxar l'aparença de les línies facials. El retinol encapsulat i un complex amb 4 tipus d'àcid hialurònic revelen una piel molt més llisa i d'aspecte més ple i hidratat. La combinació de darutoside, silici orgànic i arbre de la seda aporta un efecte tensor a la parpella.

EAN13
8435624502135
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa

PAS 1: Després de la neteja, el sèrum i la crema habituals, aplica Inhibit Retinol Eye Lift per tot el contorn d'ulls, fent massatges suaument amb l'aplicador.

PAS 2: Seguidament, aplicar Inhibit Tensolift Neck Cream al coll i escot, fent massatges amb moviments ascendents.

BEAUTY TIPS

No oblidis aplicar la crema Inhibit Tensolift Neck Cream a la part posterior del coll.

Completa la teva rutina de bellesa per a coll aplicant un cop per setmana Inhibit Tensolift Neck Mask.

Visiteu la pàgina d'Inhibit Retinol Eye Lift per descobrir diferents massatges d'aplicació que us ajudaran a aconseguir diferents beneficis.