Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SENSAI REFRESHING EYE ESSENCE (RECANVI) 20ML

SENSAI REFRESHING EYE ESSENCE (RECANVI) 20ML

20 ML 100 ml / 412.50€
-28% T'ESTALVIES -31,50 €
114,00 € 82,50 €
82,50 € -28%
82,50 €
100 ml / 412.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Essència de tacte sedós formulada amb Total Eye Complex que hidrata i refresca la pell, allisa les línies d'expressió i les arrugues i il·lumina i defineix la mirada. Refreshing EYE ESSENCE s'estén amb un aplicador de bola d'acer inoxidable i sense níquel que permet lliscar suaument el producte sobre l'àrea dels ulls i el front.

EAN13
4973167821732
Quantitat
20 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Bosses
Hidratació
Lluminositat
Ulleres
Format
Roll On
Tub

Aplicar a la nit amb la següent tècnica de massatge de Sensai:

Pressionar lleugerament l'envàs per donar la quantitat adequada de producte. Seguidament, amb l'aplicador roll-on, estendre l'essència i fer massatges com es mostra a la imatge: al front i les temples realitzar 5 moviments circulars a cada zona. A sota dels ulls i per sobre de les celles, lliscar l'aplicador d'esquerra a dreta (cinc vegades). Evitar la parpella superior i el globus ocular. 

TOTAL EYE COMPLEX:

• Proporciona energia a les cèl·lules musculars.

• Estimula la producció de col·lagen.

• Ajuda a recuperar la vitalitat de la pell.

Koishimaru Silk Royal ™:

• Fórmula avançada amb propietats antienvelliment

• Estimula la producció d'àcid hialurònic en la dermis i en l'epidermis

• Hidrata i condiciona profundament la pel

Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Squalane, Butylene Glycol, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Behenyl Alcohol, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Carbomer, Potassium Hydroxide, Acetyl Glucosamine, Disodium EDTA, Alcaligenes Polysaccharides, Dipotassium Glycyrrhizate, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Faex Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Oenothera Biennis Seed Extract, Tocopherol, Perilla Ocymoides Leaf Extract