Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NUTRI-LUMIÈRE REVIVE CREAM 50ML
NUTRI-LUMIÈRE REVIVE CREAM 50ML
NUTRI-LUMIÈRE REVIVE CREAM 50ML
NUTRI-LUMIÈRE REVIVE CREAM 50ML
NUTRI-LUMIÈRE REVIVE CREAM 50ML

NUTRI-LUMIÈRE REVIVE CREAM 50ML

50 ML 100 ml / 159.90€
-48% T'ESTALVIES -74,05 €
154,00 € 79,95 €
79,95 € -48%
79,95 €
100 ml / 159.90€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,20€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Nutri Lumière Reviu de Clarins. Crema de dia nutrició i lluminositat.

El tractament 2 en 1 que nodreix intensament, reafirma i restableix a l'instant la lluminositat de la pell.

A partir dels 60, irradia llum i vitalitat.

Aquesta crema de dia nodreix intensament, reafirma i restableix a l'instant la lluminositat de la pell. Una garantia total per lluir una pell més: REVITALITZADA, LLUMINOSA I UNIFORME.

La seva textura amb doble funcio: neutralitza el to apagat de la pell i els nacres violetes il·luminadors aconsegueixen un efecte embellidor immediat.

Els Laboratoris Clarins han descobert que a partir dels 60, es produeix una desacceleració de la microcirculació, fet que comporta una falta de nutrients a les cèl·lules. També, han descobert que la pell evidencia manca de nutrició; aquesta desvitalitzada, prima, fràgil i amb manca de lluminositat.

Gràcies al descobriment del caqui, un fruit antiglicació, els seus extractes reactiven la llum de la pell des del seu interior i milloren la fermesa.

La seva fórmula a més del caqui, conté:

Flor i fruit del castanyer d'Índies Bio, un duet revitalitzant.

Wakame Bio, aporta resistència.

Harungana Bio, aporta densitat.

Sucres de civada Bio, aporten un efecte tensor.

Kalanchoe Bio, aporta hidratació.

Datiler del desert Bio unifica la pell.

Mantega de karité Bio aporta nutrició.

Beneficis:

A l'instant, el to to es neutralitza deixant la pell més hidratada, nodrida... amb més llum.

Dia rere dia, la pell està més revitalitzada i reforçada. Els signes de l'edat i les taques s'atenuen i la fermesa millora.

Resultats:

92% pell més nodrida i lluminosa*

79% pell més ferma*

86% to menys apagat**

*Test de satisfacció- 106 dones - després de 28 dies d'utilització.

**Test de satisfacció- 106 dones - després de 7 dies dutilització.

EAN13
3666057020070
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Revitalitzant
Uniformitat
Textura
Crema
Principis Actius
Mantega de Karité
Format
Pot

1. Escalfar

Prendre una nou de la crema de nit. Escalfar la barreja entre les mans per assolir la temperatura de fusió amb la pell i afavorir-ne l'eficàcia immediata. 3 segons

2. Aplicar

Posar les mans sobre el rostre i el coll per crear una sensació de benestar immediata i repartir-ne el tractament uniformement. 8 segons

3. Pressionar

Drenar per estimular la circulació, tornar la lluminositat a la pell i mantenir una cara ferma. 3 vegades a les galtes, 3 vegades al front, i 5 vegades al coll i l'escot. 16 segons

Aplicar cada matí amb pressions drenants per preservar la fermesa de la pell.

INGREDIENTS: AQUA/WATER/EAU . CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE . SQUALANE . GLYCERIN . SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL . DIMETHICONE . PROPANEDIOL . BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER . PENTYLENE GLYCOL . C14-22 ALCOHOLS .C12-16 ALCOHOLS . PALMITIC ACID . CI 77891/TITANIUM DIOXIDE . HYDROGENATED LECITHIN . PARFUM/FRAGRANCE . FRUCTOSE .SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE . C12-20 ALKYL GLUCOSIDE . BUTYLENE GLYCOL . ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER . HYDROXYACETOPHENONE . AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT . DISODIUM EDTA . ESCIN . TOCOPHERYL ACETATE .XANTHAN GUM . SODIUM HYDROXIDE . AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT . TOCOPHEROL . KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT . MARRUBIUM VULGARE EXTRACT . SODIUM BENZOATE . CITRIC ACID . HARUNGANA MADAGASCARIENSIS EXTRACT . BALANITES ROXBURGHII SEED OIL . DIOSPYROS KAKI FRUIT EXTRACT . PHENETHYL ALCOHOL . POTASSIUM SORBATE . FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT . CI 17200/RED 33 . UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT . CI 42090/BLUE 1 . LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT . MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN . ACETYL TETRAPEPTIDE-2 . DEXTRAN. [V4048A]

1 Comment
No customer reviews for the moment.