Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTRATIME CREMA REDENSIFIANTE 50ML

ULTRATIME CREMA REDENSIFIANTE 50ML

50 ML 100 ml / 225.00€
-23% T'ESTALVIES -33,50 €
146,00 € 112,50 €
112,50 € -23%
112,50 €
100 ml / 225.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,69€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Ultratime Crème Redensifiant Crema Anti-Edat 50ml.

Descobreixi el poder antiarrugues del Katrizen, un actiu que imita els mecanismes biològics de reparació dels teixits i desencadena a cada arruga un procés similar a la cicatrització.

Durant molt de temps, la seva pell llueix naturalment bella i satisfeta. Capaç de resistir a l'estrès i als raigs UV, es recupera de seguida del cansament i sembla fins i tot poder resistir al pas del temps... Però un dia, la reactivitat de la pell disminueix i els signes no enganyen: aparició i posterior instal·lació de les arrugues , relaxament i pèrdua de fermesa... És el moment d'actuar per rectificar tots aquests efectes del temps.

ANNAYAKE ha creat un tractament antiedat complet perquè la seva pell recobri les qualitats de la joventut, la Crème redensifiant anti-rides. Aquest tractament inèdit aconsegueix la doble gesta de reconstituir l'estructura de subjecció de la pell, garantint-li una fermesa perfecta i, alhora, actuar a les arrugues, reparant-les una per una, de les més fines a les més marcades. Aquesta innovació antiedat ha estat possible gràcies a:

- Un extracte de Kudzu, perfeccionador natural del teixit de col·lagen. Aquesta planta medicinal oriental és capaç de restablir la síntesi del col·lagen. Perfectament renovades, les fibres de col·lagen redensifiquen l'estructura de subjecció de l'epidermis, que en recobra el gruix i la fermesa.

- El Katrizen, que desencadena a cada arruga un procés semblant a la cicatrització.

Utilitzada al matí ia la nit, els resultats de la Crema redensifiant anti-rides són ràpidament visibles a la cara. La pell es recupera ràpidament de les ferides del temps: es torna ferma i tonificada, les arrugues es redueixen. Tot el seu rostre és més jove i més resplendent.

El seu efecte a la joventut de la cara és visible després de només 28 dies d'aplicació. (test instrumental - 30 dones, 28 dies)

Nombre d'arrugues: -26%

Superfície total de les arrugues: -31%

Longitud total de les arrugues: -30% ml.

Un tractament complet que actua en profunditat a les arrugues, omplint l'epidermis.

Dia rere dia, les arrugues desapareixen i la pell recobra la seva densitat i fermesa.

Transformada, la pell és visiblement més jove i més bella.

EAN13
3552571270018
Quantitat
50 ML
Edat Recomanada
40-50 anys
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Primeres Arrugues
Regeneració
Reparació
Textura
Crema
Format
Pot

Es pot fer servir com a cura de dia (i/o cura de nit) per recolzar la pell diàriament, durant un mínim de quatre setmanes.

Aqua (Water), Dimethicone, Glycerin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Butylene Glycol, Coriandrum Sativum (Coriander) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Arachidyl Propionate, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Dimethiconol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Ceteth-20, Phenoxyethanol, Lanolin Alcohol, Ethylhexylglycerin, Steareth-20, Parfum (Fragrance), Methylparaben, Tribehenin, Tocopheryl Acetate, Ethylparaben, Propylparaben, Sodium Hyaluronate, Ocymen-5-Ol, Tetrasodium EDTA, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Lactic Acid, Ceramide NG, Carbomer, Sodium Lactate, PEG-10 Phytosterol, Polysorbate 20, Pueraria Lobata Root Extract, Potassium Sorbate, Tocopherol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sorbic Acid, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Amyl Cinnamal, Citronellol.