Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AQ MELIORITY INTENSIVE REVITALIZING EMULSION 200 ML

AQ MELIORITY INTENSIVE REVITALIZING EMULSION 200 ML

200 ML 100 ml / 109.13€
218,25 €
218,25 €
218,25 €
100 ml / 109.13€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Emulsió que allibera ingredients de bellesa de manera efectiva a cada racó de la pell.

Realitza la vitalitat de la pell i li fa una sensació d'hidratació interna

EAN13
4971710520033
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Allisant
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Família Olfactiva
Floral
Verda
Textura
Crema
Gènere
Unisex

Com que és estàndard als rituals de cura de la pell de les dones japoneses, es recomana que s'utilitzi com el tercer pas del règim de cura de la pell AQ Meliority.

Utilitzeu-lo al matí ia la nit després de la neteja i abans d'aplicar la Loció Revitalitzant Intensiva AQ Meliority.

Afegiu dues bombes en un coixinet de cotó o utilitzeu els rovells dels dits i apliqueu-los suaument a la cara, el coll i l'escot.

Extracte de Benifuki [millora l'emmagatzematge de GF / antioxidant / hidratant]; Extracte de Murasaki txa [antioxidant / hidratant]; Extracte de fesol mucuna blanc [producció de neurotransportadors / antioxidant / promou la circulació / hidratació]; Pèptid doble (PPP-4 / CTP) [promou la producció / hidratació de col·lagen]; Aigua de bedoll blanc (suc de Betula platyphylla japonica / extracte d'escorça de Betula platyphylla japonica) [humectant / antioxidant / humectant actiu]; Extracte de sàndal [antioxidant (antiestrès) / hidratant]; Extracte de soja negra [propietats similars a les hormones femenines / antioxidant / hidratant]; Fosfolípids [hidratants]; Àcid algínic [manté l'ambient hidratant (xarxa per a embenats per a ferides) / hidratant]; Extracte de menta [promou la producció d'endorfines]; Esqualè d'oliva [emol·lient]; Sucres [hidratants]; Derivat de fitoesterols d'aminoàcids [humectants]; Extracte de ginseng siberià [proliferació cel·lular]; Derivat de vitamina C [abrillantador / antioxidant]; Stem Rise iPG (extracte de fruita de zizyphus jujuba, extracte de clau, extracte d'arrel d'acorus calamus) [Promou la proliferació de cèl·lules PG]; Solució iP (extracte de fulla / tija d'isodonis japonicus, tocotrienols, extracte de jania rubens) [Millora la qualitat dels mitocondris]; Derivat doble de l'àcid oleic [emol·lient / promou la penetració / humectació]; Adenosina [activació cel·lular]; Lacte SP [control de rotació]; Extracte de Cassia mimosoides [aclareix / prevé la reacció de maillard]; Esterol absolut (esterol d'arròs / esterol de nou de macadàmia) [hidratant]; Glicerina [hidratant].