Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AQ MELIORITY INTENSIVE REVITALIZING LOTION 200 ML

AQ MELIORITY INTENSIVE REVITALIZING LOTION 200 ML

200 ML 100 ml / 80.33€
160,65 €
160,65 €
160,65 €
100 ml / 80.33€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un poderós impuls a la capacitat de retenció dhumitat de la pell.

Aquesta loció d'essència sedosa utilitza dues tecnologies de càpsules d'alliberament per ajudar a retenir la hidratació en la profunditat de la superfície de la pell.

Els actius vegetals d'alt rendiment, inclosa l'aigua de Shirakaba, milloren la capacitat de la pell per absorbir i retenir la humitat per a una reserva il·limitada d'hidratació voluminosa.

La pell es manté notablement flexible, lluminosa i radiant tot el dia.

Lliure de parabè

EAN13
4971710520040
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Família Olfactiva
Floral
Verda
Gènere
Unisex
Format
Dosificador

Com que és estàndard en els rituals japonesos per a la cura de la pell, es recomana que aquesta loció es faci servir com el quart pas del seu règim de cura de la pell.

Utilitzeu-lo al matí ia la nit després de condicionar la pell amb l'Emulsió Revitalitzant Intensiva AQ Meliority.

Afegiu dues bombes en un coixinet de cotó o utilitzeu els rovells dels dits i apliqueu-los suaument a la cara, el coll i l'escot.

Extracte de Benifuki [millora l'emmagatzematge de GF / antioxidant / hidratant]; Extracte de Murasaki txa [antioxidant / hidratant]; Extracte de fesol mucuna blanc [producció de neurotransportadors / antioxidant / promou la circulació / hidratació]; Pèptid doble (PPP-4 / CTP) [promou la producció / hidratació de col·lagen]; Aigua de bedoll blanc (suc de Betula platyphylla japonica / extracte d'escorça de Betula platyphylla japonica) [humectant / antioxidant / humectant actiu]; Extracte de sàndal [antioxidant (antiestrès) / hidratant]; Extracte de soja negra [propietats similars a les hormones femenines / antioxidant / hidratant]; Fosfolípids [hidratants]; Àcid algínic [manté l'ambient hidratant (xarxa per a embenats per a ferides) / hidratant]; Extracte de menta [promou la producció d'endorfines]; Esqualè d'oliva [emol·lient]; Sucres [hidratants]; Derivat de fitoesterols d'aminoàcids [humectants]; Extracte de ginseng siberià [proliferació cel·lular]; Derivat de vitamina C [abrillantador / antioxidant]; Stem Rise iPG (extracte de fruita de zizyphus jujuba, extracte de clau, extracte d'arrel d'acorus calamus) [Promou la proliferació de cèl·lules PG]; Solució iP (extracte de fulla / tija d'isodonis japonicus, tocotrienols, extracte de jania rubens) [Millora la qualitat dels mitocondris]; Derivat doble de l'àcid oleic [emol·lient / promou la penetració / humectació]; Adenosina [activació cel·lular]; ATP [activació cel·lular]; Extracte d'escleroti de Poria cocos [prevé la retenció de líquids]; Teanina [metabolisme de la queratina / retenció daigua / hidratant]; Glicerina [hidratant].

Fragància amb una reconfortant barreja d'olis essencials naturals i aromàtics.

Fórmula lliure de parabens.