Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING MULTI-CREAM 45 ML

AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING MULTI-CREAM 45 ML

45 ML 100 ml / 1,870.00€
841,50 €
841,50 €
841,50 €
100 ml / 1,870.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 12,62€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un flascó en forma de joia d'aquest tractament extraordinàriament regenerador representa el pinacle de la innovació en la cura de la pell de Decorté.

En essència: Select Formula 30, un complex patentat de 30 actius d'alt rendiment seleccionats a mà pels poders per rejovenir la pell i extrets de les fonts més pures.

Per garantir la màxima eficàcia, tres mides de càpsules de fosfolípids, dissenyades per a una afinitat ideal amb la pell, lliuren cada ingredient amb absoluta precisió.

A mesura que toca la pell, la crema es fon en una textura similar a la d'un sèrum que s'absorbeix tan completament que sembla fondre's amb la superfície de la pell, després es transforma en un vel protector que reafirma i reafirma notablement.

En allò profund, els actius de Select Formula 30 treballen incansablement per donar suport a la regeneració i fomentar la renovació.

Els pèptids dobles milloren la textura i el to en general.

Un trio de potents productes botànics (Extracte de Benifuki, Extracte de Murasaki-Cha i Extracte de mucuna blanca) optimitzen el rejoveniment.

En només uns dies, la pell sembla transformada, i una joventut sublim recuperada.

Lliure de parabè

EAN13
4971710520057
Quantitat
45 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Edat
Anti Oxidant
Fermesa
Hidratació
Família Olfactiva
Floral
Verda
Textura
Crema
Gènere
Unisex
Format
Pot

Utilitza'l com el penúltim pas a la seva rutina de cura de la pell durant la nit abans d'aplicar AQ Meliority Intensive Regenerating Eye Cream.

Agafeu una quantitat de la mida d'una perla amb l'espàtula adjunta i poseu-la en cinc parts del rostre, el mentó, les galtes, el nas i el front, després barregi bé.

Extracte de Benifuki (extracte de te verd)

Extracte de Murasaki txa (extracte de te verd)

Pèptid doble (pentapèptid palmitoil-4 

Col·lagen hidrolitzat)

Extracte de sàndal

Aigua de bedoll (suc de Betula platyphylla japonica. Extracte d'escorça de Betula platyphylla japonica).

Conté una alta concentració d'aigua de bedoll.

Fragància amb una reconfortant barreja d'olis essencials naturals i aromàtics.

Fórmula lliure de parabens. Extracte de Benifuki (millora l'emmagatzematge de GF, antioxidant, hidratant) Extracte de Murasaki txa [antioxidant / hidratant]; Extracte de fesol mucuna blanc [producció de neurotransportadors / antioxidant / promou la circulació / hidratació]; Pèptid doble (PPP-4 / CTP) [promou la producció / hidratació de col·lagen]; Aigua de bedoll blanc (suc de Betula platyphylla japonica / extracte d'escorça de Betula platyphylla japonica) (humectant / antioxidant / humectant actiu); Extracte de sàndal [antioxidant (antiestrès) / hidratant]; BLACK SÓC NECTAR ™ (extracte de soja negra, filtrat de ferment de llet de soja) [alleugereix la pell enfonsada fada yase ™ / propietats similars a les hormones femenines / antioxidant / humectant]; Fosfolípids [hidratants]; Àcid algínic [manté l'ambient hidratant (xarxa per a embenats per a ferides) / hidratant]; Extracte de menta [promou la producció d'endorfines]; Esqualè d'oliva [emol·lient]; Derivat de fitoesterols d'aminoàcids [humectants]; Extracte de ginseng siberià [proliferació cel·lular]; Derivat de vitamina C [abrillantador / antioxidant]; Solució iP (extracte de fulla / tija d'isodonis japonicus, tocotrienols, extracte de jania rubens) [Millora la qualitat dels mitocondris]; Stem Rise iPG (extracte de fruita de zizyphus jujuba, extracte de clau, extracte d'arrel d'acorus calamus) [Promou la proliferació de cèl·lules PG]; Derivat de fitoesterols d'aminoàcids [humectants]; Extracte de gra de cacau [promou la producció de fibra d'elastina]; Adenosina [activació cel·lular]; Extracte de Lonicera caerulea [abrillantador / hidratant]; Extracte d'extracte de fruita d'Alnus firmifolia [repara el dany de l'ADN]; Extracte de Lonicera japonica [antiinflamatori]; Extracte d'onagra [promou la producció de glutatió]; Extracte de brot de sèsam [repara el dany de la membrana cel·lular / millora les capacitats metabòliques]; Extracte de camamilla daurada [propietats similars a l'hormona del creixement / elimina l'oxigen actiu]; Extracte d'escleroti de Poria cocos [prevé la retenció de líquids]; Teanina [metabolisme de la queratina / retenció daigua / hidratant]; Esterol absolut (esterol d'arròs / esterol de nou de macadàmia) [hidratant]; Oli d'escuma de prada [emol · lent / protegeix l'estrat córneo).