Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AQ MELIORITY INTENSIVE RADIANCE GLOW RITUAL

AQ MELIORITY INTENSIVE RADIANCE GLOW RITUAL

30 ML 100 ml / 1,632.00€
489,60 €
489,60 €
489,60 €
100 ml / 1,632.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 7,34€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El doble sèrum Decorté millora a l'instant la lluminositat en només set dies.

Cadascú conté un potent còctel de 30 actius per a la cura de la pell que rejoveneixen profundament l'aparença de la pell, a més del seu propi complex CX específic per al temps:

Rejuvenating Glow Day Serum, amb Day Action CX, ajuda a protegir contra els atacs ambientals que envelleixen la pell amb poderosos antioxidants i emol·lients que construeixen barreres.

Restorative Night Serum, amb Night Action CX, treballa per reparar el dany acumulat mentre el cos està en repòs i ajuda a concentrar les energies de la pell a la renovació.

En una setmana, la pell pràcticament reneix, resplendeix amb una resplendor juvenil que sembla il·luminada des del més profund del rostre.

EAN13
4971710520187
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Família Olfactiva
Floral
Verda
Gènere
Unisex
Format
Dosificador

Sèrum de dia; Utilitzeu el sèrum al matí, després d'haver aplicat el tònic.

Pressionar 3 vegades el dosificador dipositant el sèrum sobre el palmell de la mà i estendre el producte sobre el rostre.

Sèrum de nit; Utilitzeu el sèrum a la nit, després d'haver aplicat el tònic.

Pressionar 3 vegades el dosificador dipositant el sèrum sobre el palmell de la mà i estendre el producte sobre el rostre.

Extracte de Benifuki [millora l'emmagatzematge de GF / antioxidant / hidratant]; Extracte de Murasaki txa [antioxidant / hidratant]; Extracte de fesol mucuna blanc [producció de neurotransportadors / antioxidant / promou la circulació / hidratació]; Pèptid doble (PPP-4 / CTP) [promou la producció / hidratació de col·lagen]; Aigua de bedoll blanc (suc de Betula platyphylla japonica / extracte d'escorça de Betula platyphylla japonica) [humectant / antioxidant / humectant actiu]; Extracte de sàndal [antioxidant (antiestrès) / hidratant]; Extracte de soja negra [propietats similars a les hormones femenines / antioxidant / hidratant]; Fosfolípids [hidratants]; Acetil hexapèptid-8 [relaxa els músculs mimètics / hidrata]; Àcid algínic [manté l'ambient hidratant (xarxa per a embenats per a ferides) / hidratant]; Extracte de menta [promou la producció d'endorfines]; Esqualè d'oliva [emol·lient]; Sucres [hidratants]; Derivat de fitoesterols d'aminoàcids [humectants]; Extracte de ginseng siberià [proliferació cel·lular]; Derivat de vitamina C [abrillantador / antioxidant]; Solució iP (extracte de fulla / tija d'isodonis japonicus, tocotrienols, extracte de jania rubens) [Millora la qualitat dels mitocondris]; Derivat doble de l'àcid oleic [emol·lient / promou la penetració / humectació]; Extracte d'escleroti de Poria cocos [prevé la retenció de líquids]; Extracte de fruita d'Alnus firmifolia [repara el mal de l'ADN]; Extracte de brot de sèsam [repara el dany de la membrana cel·lular / millora les capacitats metabòliques]; Extracte de Lonicera japonica [antiinflamatori]; Extracte de Delesseria [promou la circulació]; Extracte de camamilla daurada [afavoreix la circulació / elimina l'oxigen actiu].

Ingredients addicionals de "Day Action CX" al sèrum de dia:

Extracte de fulla de Prunus speciose [antiinflamatori]; Extracte de clemàtide [antioxidant]; Mantega de karité [bloqueja els raigs ultraviolats].

Ingredients addicionals de "Night Action CX" al sèrum de nit:

Ectoïna [molt hidratant]; Extracte de ferment d'Alteromonas [activa enzims]; Extracte d'arrel d'iris [promou la proliferació de cèl·lules epidèrmiques]; BG [hidratant].a