El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PLATINUM & DIAMONDS THE VOLUME LUXURIOUS SERUM 150ML
PLATINUM & DIAMONDS THE VOLUME LUXURIOUS SERUM 150ML

PLATINUM & DIAMONDS THE VOLUME LUXURIOUS SERUM 150ML

150 ML 100 ml / 29.33€
-20% T'ESTALVIES -11,00 €
55,00 € 44,00 €
44,00 € -20%
44,00 €
100 ml / 29.33€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un luxós sèrum capil·lar que acarona els cabells, restaurant el volum amb sedositat extrema mentre enforteix amb una brillantor duradora similar a un diamant.

El nostre sèrum capil·lar està fortificat amb pols de platí i de diamant, aigües termals i altres ingredients actius preciosos per regenerar profundament els cabells mentre restaura el volum i nodreix el cuir cabellut. El sistema de protecció i reconstrucció de queratina s'uneix als cabells creant un segell que reté la humitat i protegeix contra el pentinat amb calor. El cabell queda suau amb un volum i brillantor excepcionals.

EAN13
8435590600330
Quantitat
150 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Necessitat a cobrir
Revitalitzant
Tipus de cabell
Fi
Sense Volum
Format
Dosificador
Tractament Capil.lar
Brillantor
Protecció
Volum

Aplicar una petita quantitat de la mida d'una avellana sobre el cabell humit prèviament assecat amb una tovallola.

Repartir-ho bé per tot el cabell. NO ACLAREU. Finalment, pentinar.

Un càlid i afruitat floral. Les notes de maduixa, poma i lila es teixeixen al voltant del sensual gessamí, rosa i tarongina.

Pols de Platí: Propietats revitalitzants i antienvelliment. Regula l'equilibri elèctric dels cabells i el cuir cabellut. Hidratació continua, torna elasticitat i restaura la lluminositat dels cabells.

Pols de Diamant: Potent regenerador, hidratant, nutritiu i antiradicals lliures. Capacitat per activar la microcirculació cutània. Excel·lent exfoliant amb propietats cicatritzants. Aporta una sensual i única brillantor. Aigua Termal: Aigua mineromedicinal procedent de les Termes de Salies de Bearn des Gaves (França).

Rica a Calci, Magnesi, Ferro, Manganès, Coure i Zinc.

Keratin Protection & Rebuilding System: Reconstrueix i repara la queratina dels cabells mantenint les característiques de la fibra capil·lar. Inhibeix el dany per calor en actuar com a Macro-term protector.

Extracte d'Acai Ecològic: Poder antioxidant. Ric en vitamines i minerals. Oli d'Argan Ecològic: Alt contingut en vitamina E i àcids grassos essencials. Té propietats nutritives, revitalitzants, reestructurants i reparadores del cuir cabellut i cabell.

Extracte de Goji Ecològic: Poder antioxidant, inhibeix la peroxidació lipídica i l'estrès oxidatiu. Protegeix el col·lagen dels cabells. Complex Multivitamínic B: Còctel de cinc vitamines del grup B (Tiamina - B1, Riboflavina - B2, Nicotinamida - B3, Pantenol - B5 i Piridoxina - B6), defensa contra l'estrès oxidatiu, augmenta les propietats protectores i regeneradores de la queratina natural del cabell. Treballen a nivell de fol·licle, regulen el sèu i augmenten la producció de queratina capil·lar, promovent el creixement del cabell sa. Pantenol: La provitamina B5 protegeix, humecta, suavitza i prevé el cabell trencadís. Agents Voluminitzadors: Potencien el volum.