Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLACK BACCARA HAIR MULTIPLYING SERUM 100ML
BLACK BACCARA HAIR MULTIPLYING SERUM 100ML

BLACK BACCARA HAIR MULTIPLYING SERUM 100ML

100 ML 100 ml / 36.00€
-20% T'ESTALVIES -9,00 €
45,00 € 36,00 €
36,00 € -20%
36,00 €
100 ml / 36.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,54€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix la força capil·lar amb aquest sèrum reparador per als cabells, intensament reparador, que funciona a nivell molecular per tornar a unir els enllaços trencats des de l'interior del còrtex.

Hidratació, enfortiment i rejoveniment superior, fins i tot en els cabells més danyats, millora la força i l'elasticitat, es defensa del dany tèrmic reduint trencaments i eliminant l'encrespament. El nostre sèrum reparador per als cabells està enriquit amb un còctel de vitamines, aminoàcids i pèptids que protegeixen contra els radicals lliures, la contaminació i el dany dels raigs UV. Aquest tractament exclusiu amb un 66% d'ingredients actius imparteix un cabell més brillant, més manejable, molt més fort, increïblement sedós i amb renovada textura més que mai. 

EAN13
8436551807454
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Necessitat a cobrir
Revitalitzant
Tipus de cabell
Danyat
Fràgil
Format
Tub
Tractament Capil.lar
Elasticitat
Protecció
Protecció color

Aplicar una petita quantitat sobre els cabells rentats, prèviament assecat amb una tovallola, o sec.

Repartir bé per tot el cabell mitjançant un lleuger massatge començant per les zones més danyades.

No aclarir i finalment pentinar.

Una fragància floral, afruitada i càlida. Amb un toc bonic però sofisticat, combina el nard i la flor de tarongina amb la calidesa de la vainilla i matisos picants per donar-li un toc sensual.

Concentrat Black Baccara Rose Youth: Proporciona una protecció intensa contra l'estil de vida i l'entorn que pot alterar el rellotge biològic del creixement del cabell. La seva formulació d'avantguarda està dissenyada per protegir i defensar les cèl·lules de les variacions del cicle, i així assegurar un creixement saludable dels cabells i prevenir l'envelliment prematur tant del fol·licle capil·lar com de la tija.

Cèl·lules Mare de Roses Fresques: Extretes mitjançant biotecnologia de la rosa alpina, una planta altament resistent amb propietats antioxidants i antiradicals lliures. Alhora, conté factors epigenètics especials i metabòlits per preservar la funció de les cèl·lules mare del fol·licle capil·lar. Augmenta la vitalitat i la regeneració de les cèl·lules mare i protegeix contra l'estrès ambiental.

Multi-bond Filler: Dissenyat per enfortir els cabells des de l'interior de la fibra en penetrar profundament a l'escorça, creant nous enllaços iònics i d'hidrogen. Això proporciona un enfortiment millorat de fins a 3 vegades més que el dels cabells no tractats i una major capacitat de maneig per als cabells danyats per l'envelliment químic, tèrmic, ambiental i/o mecànic. Restaura els nivells originals de la resistència i l'elasticitat de la fibra capil·lar.

Queratina Vegana: La queratina 100% natural ia base de vegetals, augmenta la força i l'elasticitat dels cabells protegint-los contra el dany dels tractaments de perruqueria, els factors externs ambientals i l'estrès oxidatiu. Millora la seva manejabilitat i proporciona als cabells un aspecte molt més brillant i saludable.

Sistema de Protecció Termal: Forma una pel·lícula de protecció a la cutícula, per defensar-la contra el dany tèrmic, mentre proporciona una major suavitat, un augment de la brillantor, un condicionament superior i una major maneig del cabell sense encrespament. Redueix la ruptura prematura i la fricció, tant humida com seca. Aigua Termal: Aigua mineromedicinal procedent de les Termes de Salies de Bearn des Gaves (França). Rica a Calci, Magnesi, Ferro, Manganès, Coure i Zinc. Potent antioxidant cura i hidrata profundament. Calma, refresca i suavitza el cuir cabellut irritat o malmès. L-Arginina: Estimula el flux sanguini del cuir cabellut per permetre que els nutrients essencials s'enviïn directament al cor del fol·licle capil·lar.

Complex Multivitamínic 8: Proporciona un còctel de 8 vitamines essencials (A, B2, B5, B8, C, E, H i PP) al cor del fol·licle capil·lar. Pèptid de Moringa: Protegeix els cabells contra la contaminació en reduir l'adherència de gasos, UVB i partícules de pols. Millora la força i resistència del cabell, mentre actua com a fotoprotector i el condiciona i repara