El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLACK BACCARA HAIR MULTIPLYING SHAMPOO
BLACK BACCARA HAIR MULTIPLYING SHAMPOO
BLACK BACCARA HAIR MULTIPLYING SHAMPOO

BLACK BACCARA HAIR MULTIPLYING SHAMPOO

250 ML 100 ml / 12.80€
-20% T'ESTALVIES -8,00 €
40,00 € 32,00 €
32,00 € -20%
32,00 €
100 ml / 12.80€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un luxós i restaurador xampú per al creixement del cabell que actua com un tractament que afavoreix el cicle de creixement capil·lar, donant lloc a un pèl més fort i vigorós.

Reforçat amb el nostre Multi-Bond Filler, aquest xampú per al creixement dels cabells repara i genera nous enllaços per revertir els danys de la fibra capil·lar causats per l'envelliment químic, tèrmic, ambiental o mecànic. Optimitza també els factors d'hidratació natural (NMF) i equilibra la microflora obtenint una hidratació superior i millorant visiblement la salut del cuir cabellut. Els nostres exclusius Concentrat Black Baccara Rose Youth i Cèl·lules Mare de Roses Fresques eviten les alteracions del creixement del cabell causades pel medi ambient i el normalment atrafegat estil de vida.

EAN13
8436551807430
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Necessitat a cobrir
Revitalitzant
Família Olfactiva
Floral
Tipus de cabell
Danyat
Fràgil
Tenyit
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Brillantor
Creixement
Cuir Cabellut
Elasticitat
Força
Hidratació
Protecció
Protecció color
Regeneració
Reparació
Suavitat

Aplicar sobre el cabell i cuir cabellut prèviament mullat.

Fer massatges, afegir una mica més d'aigua i emulsionar, deixar actuar entre 2 i 4 minuts i finalment aclarir amb abundant aigua.

Una fragància floral, afruitada i càlida.

Amb un toc bonic però sofisticat, combina el nard i la flor de tarongina amb la calidesa de la vainilla i matisos picants per donar-li un toc sensual.

Concentrat Black Baccara Rose Youth: Proporciona una protecció intensa contra l'estil de vida i l'entorn que pot alterar el rellotge biològic del creixement del cabell. La seva formulació d'avantguarda està dissenyada per protegir i defensar les cèl·lules de les variacions del cicle, i així assegurar un creixement saludable dels cabells i prevenir l'envelliment prematur tant del fol·licle capil·lar com de la tija.

Cèl·lules Mare de Roses Fresques: Extretes mitjançant biotecnologia de la rosa alpina, una planta altament resistent amb propietats antioxidants i antiradicals lliures. Alhora, conté factors epigenètics especials i metabòlits per preservar la funció de les cèl·lules mare del fol·licle capil·lar. Augmenta la vitalitat i la regeneració de les cèl·lules mare i protegeix contra l'estrès ambiental.

Factors de Creixement Capil·lar (Capixyl™ i Densificador del Cuir Cabellut): Actua directament al cor del fol·licle capil·lar i als reguladors del creixement del cabell per prevenir i aturar la seva caiguda, mentre estimula el creixement. Perllonga la fase de creixement (anàgen) i manté la formació, la mida i la regeneració del fol·licle. Preserva i activa la regeneració de cèl·lules mare del cabell mentre estimula l'activitat biològica de la papil·la dèrmica per obtenir una estructura òptima del fol·licle capil·lar i, per tant, la conseqüent formació del cabell. Disminueix la producció de DHT inhibint l'activitat 5-α reductes

Multi-bond Filler: Dissenyat per enfortir els cabells des de l'interior de la fibra en penetrar profundament a l'escorça, creant nous enllaços iònics i d'hidrogen. Això proporciona un enfortiment millorat de fins a 3 vegades més que el dels cabells no tractats i una major capacitat de maneig per als cabells danyats per l'envelliment químic, tèrmic, ambiental i/o mecànic. Restaura els nivells originals de la resistència i l'elasticitat de la fibra capil·lar.

Queratina Vegana: La queratina 100% natural ia base de vegetals, augmenta la força i l'elasticitat dels cabells protegint-los contra el dany dels tractaments de perruqueria, els factors externs ambientals i l'estrès oxidatiu. Millora la seva manejabilitat i proporciona als cabells un aspecte molt més brillant i saludable. L-Arginina: Estimula el flux sanguini del cuir cabellut per permetre que els nutrients essencials s'enviïn directament al cor del fol·licle capil·lar, un pas crític per garantir un creixement òptim dels cabells.

Complex Probiòtic Hidratant, Calmant i Purificant del Cuir Cabellut: Una barreja de Xilitol i Probiòtics, juntament amb Gingebre, Encens i Raïm que reforça el cuir cabellut fràgil i vulnerable restaurant el seu equilibri natural. Enforteix funció de barrera natural del cuir cabellut, prevé el malestar i proporciona una hidratació duradora. Prevé alhora els desequilibris de la microflora, redueix les escates i nodreix i disminueix les irritacions mentre proporciona propietats antiinflamatòries, antioxidants i reguladores del sèu.

Complex Multivitamínic 8: Proporciona un còctel de 8 vitamines essencials (A, B2, B5, B8, C, E, H i PP) al cor del fol·licle capil·lar. Aigua Termal: Aigua mineromedicinal procedent de les Termes de Salies de Bearn des Gaves (França). Rica a Calci, Magnesi, Ferro, Manganès, Coure i Zinc. Potent antioxidant cura i hidrata profundament. Calma, refresca i suavitza el cuir cabellut irritat o malmès.

Tensioactius naturals derivats de l'oli de Coco i Poma: Ultra-suaus, lleugers, respectuosos amb el cuir cabellut. Minimitzen la pèrdua de color. Pèptid de Moringa: Protegeix els cabells contra la contaminació en reduir l'adherència de gasos, UVB i partícules de pols. Millora la força i resistència del cabell, mentre actua com a fotoprotector i el condiciona i repara.