El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HYALURONIC ACID CERAMIDE CAPSULES

HYALURONIC ACID CERAMIDE CAPSULES

30 Cápsulas
-37% T'ESTALVIES -23,40 €
63,00 € 39,60 €
39,60 € {* -37%*}
60 Cápsulas
-45% T'ESTALVIES -53,05 €
117,00 € 63,95 €
63,95 € {* -45%*}
90 Cápsulas
-38% T'ESTALVIES -52,80 €
140,00 € 87,20 €
87,20 € {* -38%*}
87,20 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Hyaluronic acid ceramide capsules. Ceramide ácido hialurónico 30 capsules de Elizabeth Arden. Sèrum Hidratant Redensificant

Recupera tant les ceramides com l'àcid hialurònic, elements d'origen natural que necessita la pell i que es van perdent amb l'edat.

Impulsat per la tecnologia Double-Lock Hydration System™, aquest sèrum segella la humitat per a una pell més llisa, ferma i hidratada. Formulat per a màxima potència i encapsulat per mantenir la seva puresa, per aconseguir una pell visiblement més llisa, ferma i hidratada.

Sèrum sedós i lleuger que combina dos factors essencials de joventut en una càpsula monodosi. Un procés complementari on l'àcid hialurònic atrau la hidratació, mentre que les ceramides que enforteixen la pell la retenen, mantenint durant més temps la pell ferma i hidratada.

Ofereixen una pell saludable amb contorns facials visiblement definits. El poder de rebliment instantani a cada dosi ajuda a recuperar el vigor juvenil de la pell.

Beneficis: Hidrata la pell en profunditat i de forma duradora, redensifica i proporciona més elasticitat, reafirma i redefineix de forma visible l'aspecte del contorn facial, allisa i suavitza l'aspecte i la sensació de la pell i ajuda a protegir davant la pèrdua d'hidratació.

Càpsules biodegradables fetes de materials de base 100% vegetal i mineral.

Testat dermatològicament

Brinda cura de la pell amb un toc amb el sèrum en càpsules monodosi que proporciona una hidratació duradora i redefineix el contorn facial. En la versió més pura, la fórmula amb Àcid Hialurònic i Ceramides aconsegueix recuperar el volum i elasticitat naturals pròpies de la pell jove.

EAN13
85805232030
Quantitat
30 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Fatiga
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Textura
Oli
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Càpsules

Matí i/o nit aplica sobre la pell de rostre, coll i escot perfectament neta i estén Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum suaument. Es recomana aplicar abans del tractament dhidratació habitual.

Principis Actius:

- Àcid Hialurònic: La seva capacitat de retenció aquosa fa que faci un paper important en el manteniment de l'espai extracel·lular, facilita el transport de soluts iònics i nutrients, i preserva la hidratació cutània.

- Ceramides: Reforcen la barrera cutània i la protegeixen davant de la pèrdua futura, de manera que la pell es manté ferma i hidratada durant més temps.

Sense fragàncies afegides.