El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYE COLOUR PALETTE

004 FROSTY TWIL
-28% T'ESTALVIES -22,40 €
81,00 € 58,60 €
58,60 € -28%
58,60 €
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,88€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Paleta d´ombra d´ulls que proporciona una fàcil aplicació i gradació natural del color. Inspirada a la més fina seda del Japó, aquesta paleta està dissenyada a la perfecció per il·luminar i ressaltar totes les mirades.

Conté pols purs i refinats inspirats en la base de maquillatge en pols. La seva fórmula d'alta qualitat ofereix un equilibri òptim entre una brillantor sedosa i sofisticada amb una perfecta reflexió de la llum, proporcionant un color natural i un acabat uniforme i lluminós.

Inspirades a les 4 estacions japoneses, a cada paleta es troba un color base neutre per utilitzar com a base de parpelles i tres tons més per crear un look atractiu. La paleta 04 FROSTY TWILIGHT s'inspira en les càlides brillantors de llums de ciutat en una tarda d'hivern.

EAN13
4973167815281
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Textura
Pols

Utilitzar la brotxa, inclosa a l'estoig, o EYE SHADOW BRUSH per aplicar el color base (A) a tota la parpella superior, des de la part inferior de la cella i també la parpella mòbil.

Utilitzar la brotxa per aplicar el color mitjà (B) a la parpella superior.

Utilitzeu la punta d'esponja fina per aplicar el color més profund (C) a l'extrem exterior de l'ull.

Utilitza el rovell del dit per aplicar el color il·luminador (D) a la parpella superior.

L'estoig inclou dues mini brotxes, una de pèl i una altra en esponja.

Extracte de Seda Koishimaru, Refining Clear Powder.