Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CUIRISSIME
CUIRISSIME
CUIRISSIME
CUIRISSIME
CUIRISSIME
CUIRISSIME
75 ML 100 ml / 276.00€
-13% T'ESTALVIES -30,50 €
237,50 € 207,00 €
207,00 € -13%
207,00 €
100 ml / 276.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,11€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La parella clàssica per antonomàsia, Iris - Violeta en aquesta creació que incorpora la profunditat del cuir de Grasse, en homenatge als orígens de la perfumeria francesa.

Considerada com la capital mundial del perfum, poques persones saben que el saber fer original de Grasse al segle XVI, provenia del treball a l'artesania del cuir, especialment coneguda pels seus mestres artesans, els quals patien de les olors animals del treball amb cuir . Per posar-hi remei, solien barrejar-ho amb flors com l'iris, la violeta o la rosa, que creixien fàcilment a les seves terres i camps. Fabrice Pellegrin, perfumista de procedència de les terres de Grasse, ha volgut homenatjar la seva terra, la que l'ha ajudat tant a triomfar, utilitzant notes de cuir, com a record dels artesans d'abans. Les flors de Violeta creen un pont d'unió entre els matisos del cuir vellutat i el llentiscle, mentre que l'iris aporta un toc d'elegància i arrodoneix aquesta fragància, suavitzant el seu nucli animal primari.

Un cuir dolç i suau com una pell setinada, associada a la flor de la violeta ia l'Iris. Una composició refinada i sensual.

EAN13
3665248000099
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Cuir I Pell
Floral
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major intensitat i durada de la fragància.

Família Olfactiva: Cuir Floral Violeta.

Notes Principals: Flor de Violeta- Iris- Cuir de Grasse.

INGREDIENTS : ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL SALICYLATE, TRIETHANOLAMINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, METHYL 2-OCTYNOATE, LIMONENE.