Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ALIEN GODDESS INTENSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR
ALIEN GODDESS INTENSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR
ALIEN GODDESS INTENSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR
ALIEN GODDESS INTENSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR
ALIEN GODDESS INTENSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR
ALIEN GODDESS INTENSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR

ALIEN GODDESS INTENSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR

30 ML 100 ml / 169.83€
-45% T'ESTALVIES -41,05 €
92,00 € 50,95 €
50,95 € -45%
60 ML 100 ml / 108.25€
-52% T'ESTALVIES -70,05 €
135,00 € 64,95 €
64,95 € -52%
90 ML 100 ml / 84.39€
-54% T'ESTALVIES -89,05 €
165,00 € 75,95 €
75,95 € -54%
50,95 €
100 ml / 84.39€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,14€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Embolicada per una poderosa llum incandescent, la força interior del perfum de dona Alien Goddess no té límits.

Alien Goddess Intense amplifica el seu carisma, la influència s'intensifica i floreix amb les notes magnètiques de la bergamota de Calàbria, de la superinfusió de gessamí Grandiflorum i de la infusió de vainilla Bourbon - notes característiques de la fragància icònica original - per oferir sensualitat i audàcia . Amb les seves notes florals, enfustades i ambarines, la nova fragància presenta matisos més càlids, que vibren a través del vidre facetat del seu exclusiu flascó talismà. Alien Goddess Intense Eau de Parfum crida totes les dones a abraçar allò extraordinari.

Alien Goddess Intense deixa darrere seu una estela facetada per ingredients nobles d'origen sostenible i una estela olfactiva infinita, portant sentiments profundament positius. Aquest nou perfum per a dona és l'encarnació definitiva del saber fer de MUGLER amb notes florals, enfustades i ambarines facetades al voltant de tres revelacions:

La brillant nota de coco d'Alien Goddess, una revelació enlluernadora, es veu reforçada per una nova faceta més cremosa i intensament addictiva, la suavitat de la qual es veu reforçada per un cor de bergamota àcida i afruitada.

Aquests exquisits ingredients donen lloc a una nota de sortida excepcionalment brillant i atrevida. Una gloriosa revelació al cor d'aquesta lluminosa fragància, la superinfusió de gessamí Grandiflorum d'Alien Goddess es combina amb una nova i captivadora nota de te de gessamí, que s'assembla a la fragància original, reforçada amb una poderosa firma floral.

Una barreja encantadora, que proporciona una resplendor que pertorba els sentits. Una revelació hipnòtica Una fragància més potent, la firma incandescent d'Eau de Parfum Intense troba una força renovada al nucli enfustat. Produint un ardent plaer, la infusió de vainilla premium de Madagascar, cultivada de manera sostenible, s'escalfa amb elegants i sensuals notes de benjuí i caixmir, una experiència olfactiva addictiva.

Flascó:

Aquest nou flascó en què la llum travessa la superfície del vidre en un reflex intens adorna un efecte ombrí daurat per reflectir la seva llum, com la promesa de l'alba, d'un futur optimista. El flascó, sensual i vibrant, evoca una feminitat brillant que vibra amb l'amplitud de la seva força.

EAN13
3614273673402
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Ambar
Enfustada
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● LINALOOL ● HEXYL CINNAMAL ● LIMONENE ● COUMARIN ● METHYL ANTHRANILATE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HYDROXYCITRONELLAL ● CITRONELLOL ● GERANIOL ● AMYL CINNAMAL ● FARNESOL ● BENZYL BENZOATE ● CITRAL ● CITRIC ACID ● CI 14700 / RED 4 ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 19140 / YELLOW 5