Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MASQUE ANTI-FATIGUE ÉCLAT
MASQUE ANTI-FATIGUE ÉCLAT
MASQUE ANTI-FATIGUE ÉCLAT

MASQUE ANTI-FATIGUE ÉCLAT

75 ML 100 ml / 36.80€
-23% T'ESTALVIES -8,40 €
36,00 € 27,60 €
27,60 € -23%
27,60 €
100 ml / 36.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un tractament que potencia la lluminositat de les pells apagades i estressades i les omple de vitalitat.

MASK+ reuneix 4 mascaretes, que es poden utilitzar soles o les 2, 3 o 4 juntes per gaudir d'un tractament + complet, sensacions + agradables i resultats + profunds.

Amb aquesta innovadora opció de combinar les màscares, ANNAYAKE presenta un nou tipus de ritual de tractament que permet viure l'experiència de crear una màscara a mida segons les preferències i sobretot segons les necessitats específiques de la pell.

Màscara antifatiga il·luminadora és un tractament que potencia la lluminositat de les pells apagades i estressades i les omple de vitalitat.

La rosa blanca, que augmenta l'oxigenació cel·lular per revifar la lluminositat de la pell, es combina amb un extracte de ginseng amb propietats antioxidants i pols de nabius, que elimina suaument la pell morta durant el massatge.

En només 5 minuts, els signes de fatiga desapareixen, la pell llueix més uniforme i recupera la lluminositat natural.

EAN13
3552572700309
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Fatiga
Anti Oxidant
Lluminositat
Revitalitzant
Uniformitat
Textura
Crema
Principis Actius
Ginseng
Format
Tub

Una o dues vegades per setmana, barrejar una petita quantitat de les màscares seleccionades al palmell de la mà i després aplicar la barreja o la màscara sola evitant el contorn dels ulls.

Fer un massatge lleugerament i deixar actuar durant 5 minuts.

Esbandir amb aigua tèbia.

COMPOSICIÓN PRODUCTO: AQUA (WATER), GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, KAOLIN, VACCINIUM MACROCARPON SEED POWDER, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SODIUM POLYACRYLATE, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ROSE EXTRACT, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL.