El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MASQUE DÉTOXIFIANT PURIFIANT
MASQUE DÉTOXIFIANT PURIFIANT
MASQUE DÉTOXIFIANT PURIFIANT

MASQUE DÉTOXIFIANT PURIFIANT

75 ML 100 ml / 40.80€
-15% T'ESTALVIES -5,40 €
36,00 € 30,60 €
30,60 € -15%
30,60 €
100 ml / 40.80€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Especialment formulada per alliberar la pell d'impureses, aquesta màscara és el tractament essencial per a una pell neta i sana.

MASK+ reuneix 4 mascaretes, que es poden utilitzar soles o les 2, 3 o 4 juntes per gaudir d'un tractament + complet, sensacions + agradables i resultats + profunds.

Amb aquesta innovadora opció de combinar les màscares, ANNAYAKE presenta un nou tipus de ritual de tractament que permet viure l'experiència de crear una màscara a mida segons les preferències i sobretot segons les necessitats específiques de la pell.

Especialment formulada per alliberar la pell d'impureses, la màscara desintoxicant i purificant és el tractament essencial per a una pell neta i sana.

L'extracte de baies de Goji captura els radicals lliures i elimina les toxines, mentre que la pols de sílice micronitzat i l'extracte de llavors d'aranja absorbeixen en profunditat les impureses i l'excés de sèu.

En només 5 minuts s'aconsegueix una pell matificada, purificada i depurada.

EAN13
3552572700200
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Detox
Imperfeccions
Seborregulador
Textura
Gel
Format
Tub

Una o dues vegades per setmana, barrejar una petita quantitat de les màscares seleccionades al palmell de la mà i després aplicar la barreja o la màscara sola evitant el contorn dels ulls.

Fer un massatge lleugerament i deixar actuar durant 5 minuts.

Esbandir amb aigua tèbia.

COMPOSICIÓN PRODUCTO: AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM POLYACRYLATE, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) SEED EXTRACT, SILICA, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, LACTIC ACID, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL.