Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MASQUE REPULPANT NOURRISSANT
MASQUE REPULPANT NOURRISSANT
MASQUE REPULPANT NOURRISSANT

MASQUE REPULPANT NOURRISSANT

75 ML 100 ml / 36.80€
-23% T'ESTALVIES -8,40 €
36,00 € 27,60 €
27,60 € -23%
27,60 €
100 ml / 36.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Especialment formulada per alliberar la pell d'impureses, aquesta màscara és el tractament essencial per a una pell neta i sana.

MASK+ reuneix 4 mascaretes, que es poden utilitzar soles o les 2, 3 o 4 juntes per gaudir d'un tractament + complet, sensacions + agradables i resultats + profunds. Amb aquesta innovadora opció de combinar les màscares, ANNAYAKE presenta un nou tipus de ritual de tractament que permet viure l'experiència de crear una màscara a mida segons les preferències i sobretot segons les necessitats específiques de la pell.

Especialment formulada per alliberar la pell d'impureses, la màscara desintoxicant i purificant és el tractament essencial per a una pell neta i sana. L'extracte de baies de Goji captura els radicals lliures i elimina les toxines, mentre que la pols de sílice micronitzat i l'extracte de llavors d'aranja absorbeixen en profunditat les impureses i l'excés de sèu.

En només 5 minuts s'aconsegueix una pell matificada, purificada i depurada.

EAN13
3552572700101
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Elasticitat
Nutrició
Regeneració
Reparació
Suavitat
Textura
Crema
Format
Tub

Una o dues vegades per setmana, barrejar una petita quantitat de les màscares seleccionades al palmell de la mà i després aplicar la barreja o la màscara sola evitant el contorn dels ulls. Fer un massatge lleugerament i deixar actuar durant 5 minuts. Esbandir amb aigua tèbia.

COMPOSICIÓN PRODUCTO: AQUA (WATER), GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, SHOREA STENOPTERA SEED BUTTER,

ORIZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, C10-30 CHOLESTEROL/LANOSTEROL ESTERS, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, CETYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, CHLORPHENESIN, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL.