Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LIFTING AND VOLUMIZING CARE BALM - LIPS AND CONTOUR

LIFTING AND VOLUMIZING CARE BALM - LIPS AND CONTOUR

8 ML 100 ml / 500.00€
-20% T'ESTALVIES -10,00 €
50,00 € 40,00 €
40,00 € -20%
40,00 €
100 ml / 500.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,60€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

BÀLSAM DE CURA LIFTING I VOLUMITZADOR - LLAVIS I CONTORN

Aquesta cura total de llavis i contorn combina els darrers avenços tecnològics per restaurar la joventut al teu somriure.

• Suavitza les arrugues verticals (arrugues periorals i plecs nasolabials) i les línies de marioneta, per a una aparença més jove i més

expressió facial relaxada en només 7 dies*

• Afegeix volum als llavis per a una aparença més completa i definida però natural

• Redueix la migració del llapis de llavis

EAN13
7640147191266
Quantitat
8 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Lifting
Regeneració
Suavitat
Textura
Bàlsam
Format
Tub

Aplicar el bàlsam sobre els llavis i el seu contorn, demà i

nit per obtenir resultats òptims. Torneu a aplicar durant el dia si cal.

Per obtenir els millors resultats, el bàlsam Nescens es pot aplicar en una capa gruixuda com una màscara per dormir.

Ingredient principal:

Extracte de Swertia Chirata (swertiamarina pura extreta de les fulles de genciana índia): actiu patentat ingredient derivat de la ciència regenerativa avançada. Originari d'una nova tecnologia utilitzada per dissenyar la pell, teixit per al tractament de cremades, és capaç d'estimular la proliferació de queratinòcits per regenerar l'epidermis en cas de pèrdua de volum i millorar l'aspecte de la pell amb arrugues pronunciades. Aquest

L'innovador mecanisme d'acció biomimètic es basa en la comunicació intercel·lular que activa la producció de factor de creixement de queratinòcits (KGF) a partir de cèl·lules mare derivades de teixit adipós (ADSC).

Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Sxtract: poliholòsids purificats de llinosa. Veritables dipòsits daigua, capaç de retenir almenys 30 vegades el seu pes en aigua. Estimular la síntesi de GAGs per a un efecte revitalitzant i efecte redensificant. Protegir contra la degradació del col·lagen (proteïna principal que forma l'estructura de la pell) així permetent que la pell conservi la seva fermesa i revertint el procés de flacciditat dels teixits.

*Provat en 17 dones, de 45 a 60 anys. Anàlisi d'arrugues verticals usant imatges digitals Visia-CR. Anàlisi del volum de les arrugues mitjançant perfilometria sobre teixit empremtes.