Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ANTI-SKIN SLACKENING COMPLEX - BODY

ANTI-SKIN SLACKENING COMPLEX - BODY

200 ML 100 ml / 82.00€
-20% T'ESTALVIES -41,00 €
205,00 € 164,00 €
164,00 € -20%
164,00 €
100 ml / 82.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

COMPLEXE ANTIFALLIGENT DE LA PELL - CORPORAL

Nescens ha desenvolupat un complex de rejoveniment global de les estructures de la pell per prevenir i compensar la flacciditat dels teixits i millorar-ne l'elasticitat.

El complex cutani antiflacciditat reuneix les prestacions cosmecèutiques amb el luxe d'una galènica fluida i envoltant. El darrer tractament corporal antiedat.

• Restaura la tensió fisiològica dels teixits i millora el to

• Potencia els mecanismes de regeneració dels components de la matriu extracel·lular (col·lagen, elastina, glicosaminoglicans), de vital importància per garantir una pell ferma i elàstica

• Regula el procés d'exfoliació natural i elimina l'aspror epidèrmica

• Restaura els subministraments d'aigua i lípids a l'estrat corni, essencials per a la conservació d'una pell suau i confortable

• Preveu i corregeix els problemes de pigmentació relacionats amb l'envelliment cronològic i fotoinduït per a una pell perfectament uniforme.

EAN13
7640147191044
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Hidratació
Reparació
Suavitat
Textura
Crema
Format
Dosificador

Aplicar l'Anti-Skin Slackening Complex al matí ia la nit sobre les zones afeblides amb moviments allisadors ascendents.

Fes servir una pressió per a cada zona del cos.

Niacinamida: exerceix un efecte estabilitzador sobre la barrera epidèrmica. Millora el contingut d'humitat de l'estrat corni. Accelera la diferenciació dels queratinòcits.

N-acetil glucosamina: recolza l'adhesió cel·lular (s'uneix a les glicoproteïnes, que alhora uneixen els corneòcits). Estimula l'expressió de marcadors de diferenciació de queratinòcits (queratina, involucrina).

Taurina: protegeix les cèl·lules epidèrmiques de la deshidratació en un ambient sec.

Palmitat de retinil (Vitamina A): accelera la regeneració de les cèl·lules epidèrmiques i normalitza el seu procés de diferenciació.

Tetraisopalmitat d'ascorbil (Vitamina C): estimula la producció de col·lagen.

Acetat de Tocoferil (Vitamina E): augmenta la hidratació de la capa còrnia de la pell. Millora el relleu de la superfície de la pell. Mostra efectes fotoprotectors i augmenta l'eficàcia dels factors de protecció solar (FPS). Proporciona efectes antioxidants beneficiosos.

Manuronat de metilsilanol: afavoreix la regeneració de la pell. Retarda la pèrdua dʻelasticitat de la pell i els canvis en lʻestructura del teixit conjuntiu relacionats amb el procés dʻenvelliment.

Glicerina: restaura l'estructura laminar dels lípids intercel·lulars a l'estrat corni i assegura una hidratació òptima a les diferents capes de l'epidermis.

Urea: augmenta l'activitat dels enzims implicats en la síntesi dels lípids epidèrmics.

Pantenol: contribueix a la reconstitució de les capes lipídiques epidèrmiques. Les seves propietats higroscòpiques potencien la hidratació.