El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DETOXIFYING EXFOLIATING CLEANSER - FACE AND BODY
DETOXIFYING EXFOLIATING CLEANSER - FACE AND BODY

DETOXIFYING EXFOLIATING CLEANSER - FACE AND BODY

75 ML 100 ml / 80.00€
-20% T'ESTALVIES -15,00 €
75,00 € 60,00 €
60,00 € -20%
60,00 €
100 ml / 80.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,90€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Netejador exfoliant detoxificant - cara i cos

Nescens Research ha desenvolupat el primer netejador antienvelliment tot en un que es pot fer servir a la dutxa, basat en la tecnologia ultra innovadora de «neteja cel·lular», que estimula el procés d'autoregeneració de la pell.

Conté un sistema d'agents de neteja ultraeficient dissenyat per eliminar les impureses de l'epidermis sense alterar l'equilibri hidrolipídic natural

Prevé el desgreixatge i assecat dels teixits

Exfolia suaument sense decapar, millorant la textura i l'aspecte de la pell (lluentor, porus dilatats i visibles, textura irregular de la pell, línies fines, hiperpigmentació cutània...)

Ajuda a reequilibrar el pH de la pell, que tendeix a tornar-se alcalí amb ledat

Desintoxica la cèl·lula en eliminar els components degradats, que tendeixen a accelerar el procés d'envelliment

Revela la lluminositat de la pell, neutralitzant els radicals lliures implicats en l'envelliment cutani.

EAN13
7640147190016
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Detox
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Format
Tub

Utilitzeu el netejador exfoliant desintoxicant, a la dutxa, diàriament, sobre la cara i el cos prèviament humitejats.

Emulsionar i esbandir.

Coco-Betaine, Decyl Glucoside: agents netejadors espumosos. Elimina les impureses de l'epidermis sense alterar l'equilibri hidrolipídic natural.

Coco-Glucòsid: ingredient actiu supergreix d'origen vegetal (derivat de l'oli de coco i gira-sol). Evita el desgreixament i l'assecat dels teixits a causa del rentat. Suavitza i hidrata la pell.

Glutamat de cocoil disòdic, glutamat de cocoil de sodi: agent de neteja molt suau, derivat d'un aminoàcid i un àcid gras natural. Excel·lent netejador, fins i tot en aigua dura. Deixa la pell suau i hidratada.

Extracte hidrolitzat de Candida Saitoana (Celldetox): principi actiu purificat, extracte de llevat (Candida Saitoana), ric en alfa-glucans, obtingut per procés biotecnològic, essencial per activar el sistema autofàgic cutani. Enforteix el procés de desintoxicació cel·lular eliminant els components alterats (proteïnes oxidades i lípids peroxidats) que saturen les cèl·lules. Garanteix la longevitat cel·lular i dels teixits. Millora l'estat superficial de la pell intoxicada, suavitza el micro-relleu i reviu la lluminositat de la pell. Limita els signes del fotoenvelliment, redueix les arrugues i millora l'homogeneïtat de la pell.

Unispheres nt-2103 (blau): microesferes blaves que contenen Vitamina A i E que combaten activament les arrugues i retarden el procés d'envelliment. Millora la textura i fermesa de la pell Pantenol (Provitamin B5): hidrata, estimula la proliferació cel·lular i afavoreix la regeneració dels teixits. Protegeix i aporta suavitat i pell vellutata.

Àcid glicòlic: àcid alfa-hidroxi (AHA). Ajuda a dissoldre el ciment intercel·lular responsable de la queratinització anormal i afavoreix la hidratació de la pell. Activa el procés natural d'eliminació de cèl·lules mortes i millora l'aspecte de la pell propensa a l'acne.

Chondrus Crispus en pols (Carragena o Alga Vermella): presenta propietats calmants, hidratants i reestructurants. Crea una pel·lícula protectora.