El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ACTIVATOR SERUM, STEM CELLS - FACE

ACTIVATOR SERUM, STEM CELLS - FACE

30 ML 100 ml / 1,560.00€
-20% T'ESTALVIES -117,00 €
585,00 € 468,00 €
468,00 € -20%
468,00 €
100 ml / 1,560.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 7,02€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

SÈRUM ACTIVADOR, CÈL·LULES MARE - ROSTRE

Última creació de Nescens Biological Research antienvelliment, augmenta el poder regenerador de les cèl·lules mare a l'epidermis.

Aquesta activació dirigida dóna vida a noves cèl·lules, optimitzant la regeneració epidèrmica i aportant un aspecte juvenil a la pell.

EAN13
7640147190238
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Regeneració
Tonificació
Textura
Fluida
Format
Dosificador

Aplicar dos cops al dia sobre rostre i coll perfectament nets i secs.

Bombegeu 4 gotes al palmell de les mans.

Aplicar amb moviments suaus i puntegeu per optimitzar la penetració.

Extracte de cultiu de durícies de Saponaria pumila (PhytoCellTec Nunatak): aquest principi actiu, desenvolupat a partir de cèl·lules mare de Saponaria pumila, protegeix les cèl·lules mare dèrmiques davant la pèrdua del seu potencial regeneratiu cel·lular provocada per la radiació solar. La pell recupera la seva elasticitat, fermesa i densitat després de 4 setmanes de tractament.

Extracte de cultiu de tripes de Symphytum officinale (PhytoCellTec Symphytum): principi actiu desenvolupat a partir de cèl·lules mare d'arrel de consolda. Preserva les capacitats de divisió cel·lular de les cèl·lules mare epidèrmiques dels efectes de l'envelliment. In vitro, recolza les cèl·lules mare epidèrmiques amb el desenvolupament d'una nova epidermis (3D), més densa i rica en àcid hialurònic. Ajuda a prevenir la reducció (atròfia) de l'epidermis relacionada amb l'edat. Augmenta el contingut d'aigua de les cèl·lules epidèrmiques, fet que condueix a una millora en la hidratació profunda.

Extracte de ferment de Pichia/Resveratrol: combat el símptoma de l'envelliment replicatiu (reducció de la capacitat de regeneració cel·lular), augmentant l'acció de la telomerasa (complex enzimàtic implicat a la divisió cel·lular). Redueix les reaccions inflamatòries (inflaming) i augmenta la síntesi de col·lagen IV, una proteïna de matriu essencial per al manteniment de la integritat estructural de les cèl·lules dèrmiques. Ajuda a reduir les arrugues, millorar el to i la textura de la pell i controlar la pigmentació.

Baicalina: fracció purificada d'arrels de Scutellaria baicalensis, estandarditzada a baicalina. Protegeix les cèl·lules mare epidèrmiques davant dels efectes citotòxics dels raigs ultraviolats i en potencia la capacitat proliferativa. Retarda el procés d'envelliment dels fibroblasts cutanis. Els fibroblasts tractats amb aquest ingredient actiu poden patir cinc divisions addicionals, cosa que equival a un augment del 10% en les duplicacions. Ajuda a endarrerir l'envelliment de la pell. Les proves in vivo també han demostrat una millora en l'estructura de la pell, així com un augment de la fermesa i elasticitat.

Palmitoil tetrapèptid-7+ Palmitoil tetrapèptid-1: conté matrikines que activen la síntesi de macromolècules a la matriu extracel·lular, basant-se en l'acció de gens implicats en la reestructuració i reparació de la pell. Proporciona una eficàcia antiarrugues visible. També proporciona una millora significativa i substancial a l'elasticitat i el to de la pell.

Palmitat de retinil: accelera la regeneració de les cèl·lules epidèrmiques i en regula la diferenciació. Contribueix a millorar la textura i fermesa de la pell. Prevé la descamació i la pell seca.

Niacinamida: ingredient actiu multifuncional. Activa la proliferació de queratinòcits i fibroblasts. Reforça la barrera epidèrmica augmentant la seva resistència a la degradació. Augmenta la hidratació de la capa còrnia. Accelera la diferenciació de queratinòcits. Estimula selectivament la síntesi de col·lagen i millora així l'aspecte de la pell madura. Contribueix a l'aclariment de la pell intervenint en la transferència de melanosomes als queratinòcits. Les proves in vivo han demostrat que la niacinamida redueix significativament les taques de l'edat, equilibrant així la pell.

Acetil glucosamina (N-acetil glucosamina): activa la síntesi de col·lagen i elastina per part dels fibroblasts i la producció d'àcid hialurònic i glicosaminoglicans a base de queratinòcits. Afavoreix l'adhesió cel·lular (s'uneix a glicoproteïnes que asseguren la cohesió dels corneòcits). Estimula l'acció dels marcadors de diferenciació de queratinòcits (queratina, involucrines).

Hialuronat de sodi (àcid hialurònic fragmentat): ajuda a mantenir la hidratació i fermesa de la pell a base d'estimular la cohesió cel·lular i la síntesi de col·lagen. Limita la pèrdua epidèrmica d'humitat en enfortir els enllaços entre els queratinòcits. Gràcies a la seva capacitat higroscòpica única, manté la hidratació formant dipòsits d'aigua a la dermis.

Pantenol (Provitamina B5): ajuda a restaurar les capes lipídiques epidèrmiques. Hidrata i estimula la divisió cel·lular, a més d'afavorir la regeneració dels teixits. Protegeix i proporciona a la pell suavitat i flexibilitat.