El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MUSLIN CLEANSING CLOTH - 3 PACK
MUSLIN CLEANSING CLOTH - 3 PACK
MUSLIN CLEANSING CLOTH - 3 PACK

MUSLIN CLEANSING CLOTH - 3 PACK

No definit
-20% T'ESTALVIES -5,20 €
26,00 € 20,80 €
20,80 € -20%
20,80 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El joc de draps netejadors de mussolina EVE LOM compta amb tres draps de cotó 100% especialment teixits que milloren de manera efectiva l'eficàcia de l'icònic bàlsam netejador EVE LOM, per netejar i exfoliar delicadament i deixar una pell suau, llisa i condicionada. L´ús de la tècnica de massatge circular de la firma EVE LOM ajuda a crear una pell d´aspecte saludable.

Beneficis:

Neteja suaument i exfolia la pell quan es fa servir amb el bàlsam netejador EVE LOM

Ajuda eficaçment a preparar la pell per a sèrums i cremes.

Material reutilitzable i biodegradable.

EAN13
5050013006532
Quantitat
3 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Suavitat
Tonificació

Humitegeu un drap amb aigua tèbia i utilitzeu moviments circulars per eliminar el bàlsam netejador EVE LOM mentre exfolia suaument la pell. Després, esbandiu el drap amb aigua freda i escorreu l'excés. La tela es pot rentar a mà amb aigua tèbia o es pot tractar com a cotó blanc a la rentadora. Caiguda seca. No poseu a l'assecadora.

Quan utilitzar: Utilitzeu-lo després de qualsevol netejador o màscara per netejar la fórmula. Utilitzeu els tres draps en rotació entre si, rentant cada drap després de 2 o 3 usos. Combina bé amb el bàlsam netejador EVE LOM o la màscara de rescat EVE LOM.

100% cotó