El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM 125 ML
SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM 125 ML
SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM 125 ML
SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM 125 ML
SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM 125 ML

SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM 125 ML

125 ML 100 ml / 79.99€
99,99 €
99,99 €
99,99 €
100 ml / 79.99€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,50€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Com a part de la seva supervendes SUPER ANTI-AGING COLLECTION i del seu enfocament 360º de la cura antienvelliment de la pell, la Dra. Sturm amplia els seus coneixements de ciència molecular a una nova innovació netejadora, la SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM. Aquesta fórmula sense perfum ni sulfats és un potent complement de la línia de neteja de la Dra. Sturm, que ofereix una fórmula més rica i nutritiva, ideal per a pells madures i seques o en climes freds. Aquesta crema netejadora multiusos elimina suaument la brutícia, el maquillatge i altres residus de la pell, sense despullar-la dels seus olis essencials ni deixar-la amb sensació de sequedat. Fins i tot després del rentat, les ceramides i els carbohidrats, idèntics als de la pell, hi romanen i penetren a l'epidermis per proporcionar potents molècules antienvelliment i hidratació intensiva en profunditat. I les grans molècules a base de carbohidrats anomenades Glicanos deixen darrere seu una barrera física protectora que prevé el dany oxidatiu causat pels contaminants ambientals.

Amb l'ús diari, la SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM deixa la pell fresca, emplenada, equilibrada i amb un aspecte saludable, i òptimament preparada per al següent pas a la rutina de cura de la pell.

La CREMA NETEJADORA SUPER ANTI-EDAT és adequada per a pells madures i sensibles. Es pot utilitzar en primer lloc, seguida de l'ENZYME CLEANSER, el SUPER ANTI-AGING SERUM i la SUPER ANTI-AGING FACE CREAM per aconseguir una pell neta, fresca i d'aspecte jove.

EAN13
4260521266033
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Nutrició
Protecció
Regeneració
Textura
Crema
Format
Tub

Per desmaquillar en profunditat, aplicar una quantitat de mida d'una avellana del netejador sobre la pell seca, fent massatges suaument. Afegir aigua tèbia fins a formar una emulsió lletosa i esbandir amb abundant aigua. Per a un desmaquillatge més lleuger i una neteja diària, humitejar primer la pell abans de laplicació.

Tensioactius Suaus, Glicans, Mantega d'Illipe, Mantega de Karité, Oli d'Os d'Albercoc, Ceramides, Complex de Carbohidrats, Glicerina, Extracte de Verdolaga, Pantenol, Vitamina E, Oli de Gira-sol, Aminoàcids Vegetals (Fitocolà.