El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTRATIME CREME PREMIERE ANTI-AGE ENRICHIE HAUTE PREVENTION 50ML

ULTRATIME CREME PREMIERE ANTI-AGE ENRICHIE HAUTE PREVENTION 50ML

50 ML 100 ml / 185.00€
-14% T'ESTALVIES -15,50 €
108,00 € 92,50 €
92,50 € -14%
92,50 €
100 ml / 185.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,39€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La Crème première anti-temps és el tractament fonamental per a totes les pells. Hidrata la pell immediatament gràcies a la seva alta concentració en actius emol·lients i hidratants, i també a llarg termini, gràcies a l'acció conjunta de dos actius d'origen vegetal: l'extracte de gobō i el rytnium. L'extracte de gobō, planta originària d'Àsia amb propietats antiinflamatòries, i el rytnium, component extret de l'arròs, pauten i sincronitzen la pujada cel·lular. A més, l'extracte de germen de lotus bloqueja la degradació de les fibres de col·lagen causada per l'estrès físic i ambiental.

La cohesió cel·lular i la funció de barrera de la pell es reforcen i l'eliminació natural de les cèl·lules mortes s'harmonitza. La pell recobra la seva elasticitat i suavitat, i l'aparició de les arrugues s'endarrereix.

Una versió enriquida en elements nutritius, destinada a les pells seques i sensibles.

EAN13
3552571260163
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Seca
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Hidratació
Lluminositat
Textura
Crema
Format
Pot

Al matí ia la nit, dipositar amb l'espàtula una petita quantitat de crema a la mà i aplicar-la a la cara i al coll. Utilitzar durant 3 setmanes com a mínim.

AQUA (WATER), TIETHYLHEXANOIN, BUTYLENE GLYCOL, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, SQUALANE, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETYL PALMITATE, STEARIC ACID, BEHENYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-45 STEARATE, PALMITIC ACID, PHYTOSTERYL GLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, BEHENETH-20, PROPYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCYRRHETINYL STEARATE, SODIUM LAURYL PHOSPHATE, CARBOMER, ORYZANOL, POLY HEMA GLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, SODIUM POLYACRYLATE, ALCOHOL, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA GERM EXTRACT, PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT, SODIUM CITRATE, SODIUM BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, AMYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL.            

<ILNL47121/00A>