El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EXFOLIANTE CÍTRICO ENERGIZANTE
EXFOLIANTE CÍTRICO ENERGIZANTE

EXFOLIANTE CÍTRICO ENERGIZANTE

75 ML 100 ml / 27.67€
-20% T'ESTALVIES -5,25 €
26,00 € 20,75 €
20,75 € -20%
20,75 €
100 ml / 27.67€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gel exfoliant aquós purificant que allibera la pell d'impureses mentre l'omple d'energia i vitalitat.

La sinergia perfecta. Amb pell de llimona i taronja amarga que, juntament amb les partícules de pedres de lava, duen a terme una exfoliació mecànica per transformar la textura de la teva pell.*

Enriquit amb una combinació natural d'extractes cítrics que activa la microcirculació i aporta beneficis antioxidants i purificants: extracte de llimona, mandarina verda i bergamota.

L'oli essencial de taronja dolça converteix l'aplicació en un autèntic plaer sensorial.

Després d'un sol ús, la textura de la pell se sent més uniforme, es minimitzen els porus i es redueixen les imperfeccions.

S'aconsegueix un aspecte revitalitzat i lluminós. 8 de cada 10 dones afirmen que és el millor exfoliant natural que han provat.*

Tub reciclable. El 40% del plàstic utilitzat per produir aquest tub és reciclat. Fórmula amb 40% d'ingredients d'origen natural.

 * Test d'autoavaluació amb 50 dones 30 minuts després de fer servir l'exfoliant.

EAN13
8058045438717
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Imperfeccions
Lluminositat
Porus
Revitalitzant
Uniformitat
Format
Tub

Sobre la pell neta i humida, aplica una quantitat de la mida d'una nou i massatges en cercles per contribuir a l'acció mecànica, evitant el contacte directe amb els ulls, i esbandir amb aigua tèbia.

Utilitzeu preferiblement a la nit i no més de dues vegades per setmana.

AQUA,   PUMICE,   PHENOXYETHANOL,   DISODIUM   COCOAMPHODIACETATE,   CARBOMER, COCAMIDOPROPYL  BETAINE, ACRYLATES/C10-30  ALKYL  ACRYLATE  CROSSPOLYMER,  SODIUM HYDROXIDE,  POLYSORBATE 20,   SODIUM   CHLORIDE,   CITRUS   AURANTIUM   AMARA   PEEL   POWDER,   CITRUS   LIMON   PEEL   POWDER,   LIMONENE, ETHYLHEXYLGLYCERIN,  CITRUS  AURANTIUM  BERGAMIA  FRUIT  EXTRACT,  CITRUS  NOBILIS  FRUIT  EXTRACT,  GLYCERIN, OCTADECYL  DI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE,  TETRASODIUM  GLUTAMATE  DIACETATE,  SODIUM  BENZOATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, CI 15985, POTASSIUM SORBATE, CI 14700.

Los ingredientes están sujetos a cambios. Se recomienda consultar el envase del producto para obtener la lista de ingredientes más actualizada.