El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AGUAS ESENCIALES V&L TE QUIERO VERDE

AGUAS ESENCIALES V&L TE QUIERO VERDE

250 ML 100 ml / 11.32€
-8% T'ESTALVIES -2,55 €
30,85 € 28,30 €
28,30 € -8%
28,30 €
100 ml / 11.32€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

AIGÜES ESSENCIALS V&L ET VULL VERD de Victorio & Lucchino és un Eau de Toilette femení pertanyent a la família olfactiva Cítrica. Aquesta fragància et connecta amb l'equilibri i la puresa a través de la seva combinació aromàtica i refrescant que inicia amb una explosió cítrica de bergamota i citronel·la al costat del cardamom que en fa una barreja especiada i audaç. El seu mig verd i aromàtic posseeix notes de te verd, romaní i petitgrain, una barreja herbal que és refrescant. La seva base fusta suau amb cedre vetiver i musk que equilibren els acords i et relaxen.

L'Aigua Essencial Te Vull Verd està enriquit amb oli essencial de romaní.

NATURALITAT I BENESTAR. Una col·lecció que fusiona a les seves colònies la ciència i la tecnologia per portar-nos aquestes Aigües Essencials a base d'olis essencials que s'inspiren en l'aromateràpia per ajudar-nos a recuperar el benestar a la nostra ment i cos mentre ens envolta en una sensació de confort única.

SIMPLE I NATURAL. Portant les bondats de la natura a tu, aquesta colònia es presenta en un flascó cilíndric de vidre transparent que deixa apreciar els colors que adornen la seva fragància, finalment coronat amb una tapa delicada a la mateixa inspiració natural de fusta clara.

EAN13
8411061007433
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Cítrica
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Aplicar a zones del coll i pols.

Notes de sortida: bergamota, citronel·la i cardamom.

Notes de cor: romaní, petitgrain i te verd.

Notes de fons: cedre, vetiver i musk.