El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VAMP! MASCARA ALL IN ONE
VAMP! MASCARA ALL IN ONE
VAMP! MASCARA ALL IN ONE
VAMP! MASCARA ALL IN ONE

VAMP! MASCARA ALL IN ONE

Extra Black 101
-20% T'ESTALVIES -3,95 €
19,90 € 15,95 €
15,95 € -20%
15,95 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Vamp! All In One.

Volum espectacular màscara de pestanyes corba perfecta longitud inimitable.

"Deixa't seduir pel resultat multidimensional de Vamp! All in One, per a unes pestanyes sorprenentment voluminoses, allargades i arrissades des del primer moment. Una màscara amb un tractament fortificant que afavoreix el creixement natural de les pestanyes i les enforteix amb el temps, ajudant-les a ser més denses i espesses per a una mirada irresistible.

El 90% nota que les pestanyes tenen més volum*.

El 90% nota que les pestanyes són més llargues*.

El 86% nota que les pestanyes són més espesses*.

El 83% nota que les pestanyes són més fortes*.

* Proves d'autoavaluació. Participants que van experimentar lefecte. 30 individus. 30 dies daplicació.

Baix risc d'al·lèrgia

Oftalmològicament provat

Apte per a ulls sensibles i usuaris de lents de contacte

Sense parabens

Fabricat a Itàlia".

EAN13
8011607311835
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Mat
Volum
Durada
Llarga Durada

Comença per la base de les pestanyes i pentina-les longitudinalment amb moviments verticals, des de l'arrel fins a les puntes. Per a un volum més intens, realitzi moviments en ziga-zaga a la base de les pestanyes. Utilitzeu la punta de l'aplicador per arribar a les pestanyes més curtes. Si vols intensificar encara més la teva mirada, aplica màscara també a les pestanyes inferiors.

AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, VP/EICOSENE COPOLYMER, VP/HEXADECENE COPOLYMER, GLYCERIN, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, PANTHENOL, ACACIA FARNESIANA FLOWER WAX, DIMETHICONE, PHENETHYL ALCOHOL, OCTYLDODECANOL, POLYESTER-5, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SPHINGANINE, PVP, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAURETH-4, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77266 (BLACK 2)