El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
REPLICA AUTUMN VIBES CANDLE
REPLICA AUTUMN VIBES CANDLE
REPLICA AUTUMN VIBES CANDLE
REPLICA AUTUMN VIBES CANDLE
REPLICA AUTUMN VIBES CANDLE

REPLICA AUTUMN VIBES CANDLE

165 GR 100 gr / 29.09€
-20% T'ESTALVIES -12,00 €
60,00 € 48,00 €
48,00 € -20%
48,00 €
100 gr / 29.09€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Vela Maison Margiela rèplica Autumn Vibes Candle.

L'espelma Autumn Vibes omplirà la vostra llar de la deliciós olor d'un colorit dia de tardor. Un moment pur de trobada i evasió. Autumn Vibes és una espelma enfustada i especiada lleugerament resinosa i terrosa que reflecteix la sensació d'evasió d'un passeig per un bosc tardorenc. El so de les fulles de mil colors i les glans que cruixen sota els nostres pesats passos.

L'alè de l'aire fresc i el rastre boscós dels arbres centenaris. El plaer de sentir-se en harmonia amb la natura. Gràcies a la frescor enfustada, aquesta espelma desperta una intensa sensació d'evasió. La fusta de cedre aporta majestuositat i refinament a aquesta fragància enfustada i resinosa. El pebre rosa i el cardamom recreen els colors i l'intens frescor aromàtic d'un bosc tardorenc. La perfumista Fanny Bal va triar la fusta de cedre per evocar els arbres centenaris del bosc i la sensació d'evasió.

En olorar la vela, perceps l'aroma a sotabosc transmès principalment per l'acord de molsa i les facetes terroses, humides i minerals. Combinats, aquests ingredients us fan sentir en harmonia amb la natura. La vela Autumn Vibes aporta un toc fragant i decoratiu a casa teva amb el seu preciós vidre blanc decorat amb la icònica etiqueta de REPLICA, emblemàtica de Maison Margiela. La qualitat de la cera i el llarg procés de fabricació us garanteixen més de 40 hores d'aquest meravellós perfum.

EAN13
3614273922630
Quantitat
165 g
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Especiada
Gènere
Unisex

Notes de sortida: Grans de pebre rosa

Notes de cor: Essència d'olíban

Nores de fons: Essència de fusta de cedre