El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ABSOLU AVENTUS
ABSOLU AVENTUS
ABSOLU AVENTUS
ABSOLU AVENTUS
ABSOLU AVENTUS
ABSOLU AVENTUS
ABSOLU AVENTUS
75 ML 100 ml / 307.99€
230,99 €
230,99 €
230,99 €
100 ml / 307.99€
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Perfum Creeu Absolu Aventus. Una versió exclusive d'una icona, per a aquells que aprecien allò extraordinari

Una exquisida obra mestra, Absolu Aventus ofereix un gir complex que ret homenatge creativament a les icòniques notes distintives d'Aventus, realçant les venerades notes florals i de pinya amb una primera impressió fresca i una barreja matisada de notes càlides i sensuals que reinventa una icona de forma espontània - però només per un temps limitat.

Si bé l'Aventus original ha encoratjat legions d'admiradors a tot el món, Absolu és una edició més rara de la col·lecció que farà les delícies dels devots d'Aventus i convidarà uns quants afortunats a unir-se a la seva exigent comunitat.

Amb notes dinàmiques però delicades de bergamota, llimona i grosella negra, el refrescant aranja fa el seu debut a la família Aventus per accelerar una explosió cítrica amb una nitidesa sofisticada.

L'ús continuat de la pinya, una nota especialment estimada a l'Aventus original, ofereix l'oportunitat d'explorar nous contrastos: la calidesa envoltant del cardamom i la canyella, accentuada per la intensitat enfustada del pàtxuli i la inconfusible terrositat de l'extraordinari vetiver d'Haití.

L'assecat s'assenta en una base sensual i duradora, les noves notes d'ambarines i de mescles només intensifiquen l'estela poderosament embriagadora d'Absolu.

Prenent el seu nom del llatí Absolvere que significa alliberar, Absolu Aventus és una exploració creativa elaborada en total llibertat, descobrint nous elements i contrastos que el distingeixen del seu icònic homòleg.

Aquesta obra mestra moderna és un tribut que serà apreciat per membres existents i nous de la família Aventus per igual.

Amb un aire d'exclusivitat, aquesta meravella olfactiva és l'epítom de la sofisticació, dissenyada per temptar els sentits dels qui busquen només allò més extraordinari. Però, així com una estrella fugaç adorna el cel nocturn una sola vegada, Absolu Aventus és un esdeveniment poc comú que adornarà només uns pocs afortunats amb la seva durada altament limitada.

EAN13
3508440251749
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Cítrica
Enfustada
Fruital
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància a zones de pols i coll.

Sortida: Bergamota, Llimona, Grosella Negra, Aranja, Gingebre

Cor: Pinya, Pachulí, Pebre Rosa, Cardamom, Canyella

Base: Vetiver, Fusta de Caixmir, Làdan, Ambroxan, Almizcle, Moll de Roure

Ingredients clau: aranja, canyella, cardamom, vetiver d'Haití