El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NOLITA EAU DE PARFUM
NOLITA EAU DE PARFUM
NOLITA EAU DE PARFUM
100 ML 100 ml / 378.00€
-14% T'ESTALVIES -62,00 €
440,00 € 378,00 €
378,00 € -14%
378,00 €
100 ml / 378.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Bond No.9 Nolita Eau De Parfum. Fragància inspirada una mica en el passat, arriba just a temps per a la primavera del 2017, és una celebració exuberant de la feminitat i l'últim barri de moda de Downtown.

Hem adornat el flascó de Nolita amb una explosió de petons en una gamma de pintallavis vermell foc, fúcsia i rosa xiclet amb vores daurades, perquè per a la noia Bond núm. 9, un pintallavis mai no és suficient.

Què és Nolita? Donada la seva perfecta ubicació al sud del Noho, a l'est del Soho ia l'oest del Lower East Side, aquest enclavament de carrers estrets i arbrats no pot evitar estar a l'últim. No és estrany que allotgi el New Museum i una de les llibreries més cèlebres de Nova York. A més, s'ha convertit en un imant per a un munt de boutiques temptadorament elegants (pensin a la roba i les sabates del moment, senyores).

I, tanmateix, com per art de màgia, Nolita s'ha lliurat d'una evident modernització. No hi ha ni un gratacel contemporani a la vista.

EAN13
888874005723
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Mesc
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitza la fragància sobre la pell a uns 20 cm de distància, privilegiant les zones més càlides del cos: la part interior dels canells, darrere dels lòbuls de les orelles i darrere dels genolls.

D'aquesta manera, l'olor durarà més temps.

Les notes de sortida són un clàssic femení, la fresia, combinada amb l'inesperat despertar de la mandarina.

Al cor, l'embriagador gessamí sambac tropical es combina amb el romàntic i encantador lliri.

Es complementen amb les càlides i seductores notes de fons: ambre, mesc i sàndal.