El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MADISON AVE EAU DE PARFUM
MADISON AVE EAU DE PARFUM

MADISON AVE EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 378.00€
-14% T'ESTALVIES -62,00 €
440,00 € 378,00 €
378,00 € -14%
378,00 €
100 ml / 378.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Bond No.9 Madison Ave Eau De Parfum. Perfum per a dona que fa honor al carrer de boutiques més famós de Nova York.

Anomenem Madison Avenue la nostra nova fragància per anar de compres, encara que, com bé sap la nostra fidel clientela, Bond No. 9 ja té una fragància homònima de Madison Avenue: Madison Soiree, carregada de gardènia i gessamí, un dels nostres clàssics, dissenyada per sortir a la nit.

El nou Madison Avenue, per la seva banda, té intencions estrictament diürnes.

Desperta el gen de la moda; una polvorització i et transportarà al nirvana de les compres amb estil.

La fragància en si és un xipre fresc, aquest tipus de fragància cítrica, enfustada i mescada que des de fa temps agrada als amants de la moda i que, com tots els xiprers, té la seva pròpia firma d'alta costura.

Per a una fragància tan elegant, hem pintat el flascó de la superestrella Bond núm. 9 amb un suau i primaveral rosa lila i l'hem adornat, a l'estil d'una modista, amb una repetició del nostre logotip en forma de botó que recorre la part davantera i un elegant llaç de grosgrain negre al voltant del coll.

És el flascó somiat d'una compradora de moda.

EAN13
888874005488
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Chipre
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitza la fragància sobre la pell a uns 20 cm de distància, privilegiant les zones més càlides del cos: la part interior dels canells, darrere dels lòbuls de les orelles i darrere dels genolls.

D'aquesta manera, l'olor durarà més temps.

Les seves espurnejants notes de sortida fruiters -poma cruixent, bergamota ataronjada, mora àcida amb gust de panses- elevaran automàticament el nivell d'energia.

Després vénen les notes de cor: un ram de roses tan riques com la charmeuse de seda; gessamí amb la brillantor del shantung; i magnòlia tan suau com el setí.

Les notes de fons, amb una estela prou duradora per acompanyar-te fins al final de la tarda: pachulí terrós; praliné, aquesta llaminadura cremosa i ensucrada; i ambroxen, un ambre gris contemporani que es considera un prisma a través del qual poden brillar les altres facetes d'un perfum.